Az YZF-R6, YZF-R3 és YZF-R125 szupersport modellek új színekben

A Yamaha R-sorozatának világában találhatjuk a nagy teljesítményű szupersport motorkerékpárok legnagyobb kínálatát. A kiemelkedő 2020-as R-sorozat kínálatát a Yamaha M1 MotoGP motorkerékpár inspirálta, zászlóshajónak pedig a YZF-R1M és a YZF-R1 modellek tekinthetők: így minden izgalomkereső motoros megkapja a lehetőséget, hogy meghaladja a kapacitást és a fejlődésének semmi se szabjon határt.

2020 ban az YZF-R6, YZF-R3 és YZF-R125 számos új színben elérhető, megújult grafikával, mint a Icon Blue verzió, mely a világbajnokságon induló Yamaha verseny csapatok hivatalos színeivel áll szinkronban, ezáltal is erősítve az R család erős verseny indíttatású DNS-ét.

YZF-R színek 2020


Színválaszték 2020-ban: YZF-R6 Icon Blue és Midnight Black

                                        YZF-R3 Icon Blue és Midnight Black

                                        YZF-R 125 Icon Blue, Competition White és Tech Black

YZF-R színek 2020

A Yamaha R-sorozat motorosai a kizárólag a szupersport modellek számára kifejlesztett eredeti alkatrészek választékával létrehozhatják egyedi motorkerékpárjukat.

YZF-R színek 2020

Különösen igaz ez a YZF-R3 és YZF-R125 modellekre, amelyekhez Sport Pack alkatrészcsomag érhető el – a Yamaha által gondosan kiválasztott eredeti alkatrészek exkluzív csomagban.

YZF-R színek 2020

A Sport Pack csomag tartalma: rendszámtáblatartó, strapabíró szélvédő, LED irányjelző szett, oldalsó csúszóelemek és tankvédő, amelyek nemcsak a YZf-R3 és a YZF-R125 megjelenését és érzetét javítják –

YZF-R színek 2020

kiemelik a kis súlyú szupersport kerékpárok és a Yamaha győztes WSBK és WorldSSP versenyzői közti szoros kapcsolatot is.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes