Kappa kiegészítők az új Versys 1000-hez

A motor piacon évente bevezetett motorkerékpár- és robogómodellek száma valódi kihívás egy olyan vállalat számára, mint a KAPPA, amely minden egyes modellhez különböző tartozékokat kínál. A márka bebizonyította, azért lépést tud tartani a legújabb trendekkel, és a Kawasaki népszerű maxi crossover 2019-es verziójához is kínál már kiegészítőket.

Az olasz márka már a kezdetek óta figyelte a Versys termékcsalád fejlődését 2006-tól. A kutató-fejlesztő részleg specifikus alkatrészeket fejlesztett a 650-hez, 2012-től pedig az 1000-hez, és természetesen a legújabb X300 kiegészítői is szerepelnek a kínálatban.

Kawasaki Versys 1000 – Kappa

Sőt, ezeknek a modelleknek a sokoldalúsága, – amit a Kawasaki szándékosan hangsúlyoz a nevében – alkalmas több célú felhasználásra. A kiegészítők különböző igényekhez kapcsolhatók, a poggyász szállítása, a vezető és az utas kényelme, valamint a motorkerékpár védelme a fő fejlesztési irányok. A Versys 1000 méretének köszönhetően, ideális a klasszikus három dobozos csomag tároló rendszerek felszerelésére. A hátsó burkolat fölé a KR4105 vagy a KR4105M tartó kerül, ez teszi lehetővé a MONOKEY vagy a MONOLOCK doboz platni rögzítését. A KLR4126 oldal tartó az új Versys számára készült, kifejezetten MONOKEY dobozokhoz.

Kawasaki Versys 1000 – Kappa

Ez az oldalsó tartó a KTL8705KI-vel is elérhető, így a jármű bal oldalán elhelyezhető a KS250 szerszámdoboz. Ha a három doboz nem nyújt elegendő tároló helyet, akkor egy tanktáska nyújthat segítséget a poggyász elhelyezésben. A tulajdonos választhat bármilyen univerzális típus, vagy a TANKLOCK modellek által kínált praktikus megoldás között, ez utóbbi az üzemanyag betöltőre szerelt gyors rögzítővel rendelkezik. Ez utóbbi a Versys esetében a BF29K karima segítségével oldható meg. Az utazási komfort növelése érdekében a KD4126ST szélvédő beszerzése ajánlott, ez 18 cm-rel magasabb (52 x 48,5 cm), mint a Kawasaki gyári plexije, és a meglévő rögzítési pontok segítségével rögzíthető, azonban nem kompatibilis a Versys 1000 SE verziójával.

Kawasaki Versys 1000 – Kappa

A Kappa három érdekes védelmi célokat szolgáló kiegészítőt készített a típushoz. A KN4126 bukócső, fekete, 25 mm-es csőátmérővel a blokkot védi, a KPR412 rozsdamentes acélból, fekete színben a hűtőt óvja, míg az ES4126K alumíniumból és rozsdamentes acélból készült szélesítő, ami nagyobb felfekvési felületet biztosít a talajon gyári oldal állványnak. A modellspecifikus alkatrészek mellett, a KAPPA univerzális kínálatában szereplő termékek felhasználásával, az okos telefontartóktól a kiegészítő fényszórókig, a puha táskákon keresztül még sok más alkatrésszel lehet egyedivé tenni a motort.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes