Clover SYS-PRO farmer

Vegyünk egy Európában gyártott, kőmosott farmert, amilyet csak egy olasz cég tud készíteni. Kombináljuk a legjobb minőségű svájci Kevlar szövettel, majd ezt a keveréket a lábakon bőséges elasztikus, redőzött résszel fűszerezzük. Adjunk jozzá a CE 2. szintű térdvédőt és kívánság szerint a csípőnél is helyezhetünk el ilyet. Az eredmény a SYS-PRO, a Clover technikailag továbbfejlesztett motoros farmer nadrágja.

Ez az új generáció ikonikus ruhadarabja, a farmer mára a motorkerékpáros ruhatár egyik kötelező darabja.

Clover Sys-Pro

A Clover évek óta gyárt és ad el ilyen nadrágokat, és a legújabb kollekció részeként mutatkozik be a SYS-PRO. Megjelenésével nem próbálja elrejteni „műszaki megoldásokat”, és megtartja az összes tipikus stílus kritériumot, ami egy örökzöld farmer nadrágot jellemezhet. Kényelmes viselet (és nem csak a nyeregben), az elasztikus, 100%-os pamut a „farmer kényelmét” nyújtja, kő mosott felületi kopással, hogy a retro megjelenést biztosítsa. A SYS-PRO-t kétkerekű járművekre fejlesztették, és mint ilyenek meg kell védeniük a lábakat és az ízületeket.

Clover Sys-Pro

A szükséges biztonsági szintet a térdre állítható, viszko elasztikus anyagból készült 2. szintű CE megfelelőséggel rendelkező protektorok képezik. A csípő részen speciális és a szabványnak megfelelő védőbetétek befogadására alakítottak ki helyet. Ennek a modellnek a különlegessége a Dupont Kevlar és a Teramid megerősítés a csípőnél, ezek a szálak különösen kopásállóak. A klasszikus farmerhoz hasonlóan három első és 2 hátsó zsebbel rendelkezik. Érdemes egy pillantást vetni a térd feletti elasztikus redős területekre, amelyek a lábak mozgásának megkönnyítésén kívül stílusos kemény vagy sportos érzést ad.

Clover Sys-Pro

A SYS-PRO férfi szabással készül, 44 és 60 közötti mérettartományban. A termékkel kapcsolatban további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes