Ducati Monster 1200S – 2020

Bemutatták az átdolgozott, új színekben pompázó Ducati Monster 1200 S-t, ami az első fecske a 2020-as modellév újdonságaiból. A következő szezonra a sportos csupasz motorok ikonjaként ismert Monster szembetűnő fekete a feketén fényezést kapott, ahol a matt fekete és a fényes fekete kontrasztja adja az egyedi megjelenést. Természetesen a Monster 1200 S továbbra is kapható lesz a tradicionális Ducati vörösben.

Ez a teljesen új fényezés tovább erősíti a modellre jellemző sportosságot, és a felni egyik küllőjén megjelenő vörös szín ennek hatását tovább emeli.

Ducati Monster 1200S – 2020

A Monster 1993 óta határozza meg a sportos csupasz motorok szegmensét. Az aktuális verzió tovább hangsúlyozza a lényeget, ami ebben a kategóriában elvárás a vásárlók részéről. A Monster 1200 a legmodernebb Testastretta 11° DS motorja 147 lóerőt ad le 9250-as fordulatszámon lineáris forgatónyomatékkal. A motorozhatóságot befolyásoló tényezők között úttörő szerepet játszó elektromos biztonsági rendszerek tovább emelik az ázsióját.

Ducati Monster 1200S – 2020

Ebben a verzióban már az átdolgozott vezérlési térképek között lehet választani az időjárási és útviszonyoknak megfelelően és kanyar ABS, kipörgésgátló növeli tovább a biztonságot. Az S verziónál a sportosságra erősítettek rá az állítható Öhlins futóművel, amiben elől 48 mm-es villaszárak mellett hátul egy lengéscsillapító gondoskodik az úttartásról. A kiváló fék teljesítményhez elől dupla 330 mm-es féktárcsák és Brembo M50 Monoblokkos féknyergek járulnak hozzá.

Ducati Monster 1200S – 2020

A felnik „Y” mintával készülnek, szénszálas első sárvédővel, LED-es menetfénnyel és indexekkel kerül a vásárlókhoz. Széria tartozékként váltó asszisztens is jár hozzá, ami a visszaváltást vagy a magasabb fokozatba kapcsolást is zokszó nélkül támogatja.
A gyár ígérete szerint szeptember végétől elérhető lesz a kereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes