Givi EA122 alagút táska

Az újdonságok között a GIVI az EASY-T táskák széles választékát vonultatta már föl, és most az EA122 modellel a robogósok számára alakított ki egy kompakt táskát, amelynek felső részén átlátszó okostelefon-tartó van, az esővédő mellett hasznos zsebek növelik a tároló helyet.

A Givi EASY-T kollekciója a puha táska kínálatot testesíti meg huszonöt különböző modellel, amellyel képes bárki kielégíteni a kétkerekű járműveken a poggyászszállítási igényeket.

Givi EA122

Ezt a termékcsaládot folyamatosan frissíti a márka a közelmúltban újított fel. Megemlíthetjük a kompakt és hasznos EA123-at, 5 literes kapacitással és Tanklock gyorskioldó rendszerrel, az EA120-at „többcélú” 15 literes vízálló kivitelben, és most az EA122 kifejezetten a robogók „alagútjához” terveztek. A táskát a robogók lábterénél, a benzin betöltő nyílásnál kialakított helyre, vagy a hátsó nyeregre lehet rögzíteni.

Givi EA122

Rögzítő hevedereket a járműről el lehet távolítani, és az oldalzsebekben elhelyezni. Az alakja és kompakt mérete ellenére a táska 23 literes, és elnyel minden szükséges dolgot a napi ingázáshoz vagy hosszabb kirándulásokhoz, mint például piperecikkek, ruhák, kesztyűk, üveg, elsősegély-készlet, töltőtartozékok. A csomagok elhelyezését megkönnyíti a felső patkó alakú nyílás, a két oldalt és az egy hátul elhelyezett különálló zseb.

Givi EA122

Az EA122 kiemelkedik a fényvisszaverő felületeivel a láthatóság növelése érdekében, még a cipzárhúzó is fluoreszkáló sárga színű, hogy jobban kiemelkedjen a táska semleges fekete és szürke hátteréből.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes