Yamaha MT-03 – 2020

A Hyper Naked állandóan változik, és ezt jól szemlélteti az MT-03 modell. A radikális, agresszív megjelenéssel, a tökéletesebb technológiával és az összességében véve még jobb műszaki jellemzőkkel ez az MT eddigi legjobb változata! A kifinomult motornak, a könnyed kezelésnek és az igazán letisztult megjelenésnek köszönhetően az MT-03 tökéletes harmóniában van az MT termékcsalád jellegzetes megjelenésével.

Agresszív, új generációs MT dizájn
Az MT-09 radikális és dinamikus megjelenést honosított meg az európai utakon. A letisztult burkolatnak, az előretolt súlypontú kialakításnak, a felvillanyozó lineáris nyomatéknak és a kimagasló mozgékonyságnak köszönhetően a Yamaha Hyper Naked egy csapásra népszerűvé vált, és egy teljesen új mozgalmat indított el.

Yamaha MT-03 – 2020

Az új MT-03 ugyanarra a sportos hagyományra épít, amely 847 cm³-es, háromhengeres testvérét minden idők egyik legnépszerűbb Yamaha modelljévé tette, és agresszív, új generációs külsejével még hangsúlyosabbá teszi az ikonikus MT külsőt.
Dinamikus vázkialakítás előretolt súlyponttal
A motorrészre összpontosul a figyelem, a Yamaha MT modellje erőteljes, ragadozószerű megjelenést sugároz, mely jól megkülönbözteti a többi modelltől. Az előretolt súlypont a megjelenésben magasabb szintre emelkedett ezzel az új modellel, az új 14 literes, széles tankkal és légbeömlőkkel hangsúlyozza a termékcsaládhoz kötődést.
Két ferdén elhelyezett lámpa, LED-es fényszóró
A 2020-as MT-03 még több sajátos MT-jellemzővel rendelkezik, mint valaha: agresszív, új első részén két ferdén elhelyezett helyzetjelző lámpája ragadozószerű megjelenéssel ruházza fel, kihangsúlyozva az igazi MT hagyományokat, amelyek a motorkerékpár minden porcikáján tetten érhetők.

Yamaha MT-03 – 2020

A drámai és fenyegető tekintettel felruházott új MT-03 modell kicsi, de hatékony LED-es fényszórója középen, feltűnésmentesen helyezkedik el a fejidom alatt. Ez a ragyogó fényt kibocsátó lámpa megoldás egyedülálló, karizmatikus megjelenést kölcsönöz az új modellnek, kihangsúlyozva a motorkerékpár merész és futurisztikus stílusát. Karcsú, könnyű, új LED-es irányjelzői tökéletesen egészítik ki a helyzetjelzőket és a fényszórót, remekül igazodva az MT-03 agresszív, új stílusához.
321 cm³-es, kéthengeres motor
Ez az új generációs Hyper Naked modell a kategóriája egyik legkifinomultabb hajtóművét kapta, amelyet kiegyensúlyozott, kéthengeres motor hajt, és ez néhány egyhengeres modellhez képest sokkal egyenletesebb járást biztosít alacsonyabb fordulatszámon.

Yamaha MT-03 – 2020

A motor csúcstechnológiás belső része cementált hajtókarokat és könnyű, hőálló, kovácsolt dugattyúkat rejt, melyek alacsony alternáló tömege csökkenti a rezgést és javítja a gázreakciót – a teljesen alumínium DiASil hengerek pedig kiváló hőleadási tulajdonságuknak köszönhetően csökkentik a teljesítmény veszteségeket.
37 mm-es fordított elülső teleszkópok
2020-ra az egyik legjelentősebb technikai fejlesztés a kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkező, fordított első teleszkóp. Jobb kezelheőséget kínálnak fékezéskor, gyorsuláskor és kanyarvételkor, ezáltal az új MT-03 az A2 kategória egyik legerősebb és legizgalmasabb nagy teljesítményű darabja. Az aranyszínű külső csövek és a 37 mm-es belső csövek, az agresszív fejidomés a két helyzetjelző együtt – egy sokkal nagyobb MT benyomását kelti ennek a minőségi, könnyű modellnek.

Yamaha MT-03 – 2020

Hosszú lengőkar új lengéscsillapító beállításokkal
A Yamaha a hosszabb lengőkar koncepcióját először az YZF-R1 Supersport gépen mutatta be, és ugyanezt a technológiát nagy sikerrel alkalmazza az új MT-03 modellen is. A gép középpontjához közelebb lévő forgás pontjával az 573 mm hosszú aszimmetrikus lengőkar csökkenti a motorkerékpár és az útfelület által bezárt szöget, ezáltal jobb irányíthatóságot biztosít fékezéskor, kanyarvételkor és gyorsuláskor – a hátsó lengéscsillapító újragondolt beállításai, valamint a merevebb hátsó rugó tovább finomítják a motorkerékpár összességében vett kezelhetőségét
Könnyű és kompakt, gyémánt formájú váz
Az MT-03 könnyű, gyémánt formájú, acél csővázával a merevsége hozzájárul a motorkerékpár agilis és könnyed vezethetőségéhez. A motor beszerelésénél a Yamaha tervezői meg tudták őrizni a váz tömegét, a 37 mm-es fordított teleszkópokkal és a továbbfejlesztett hátsó felfüggesztéssel pedig a legizgalmasabb, legsportosabb vezetési élményt nyújtja a 2020-as modell.

Yamaha MT-03 – 2020

Ergonomikus üléshelyzet
A széles üzemanyagtartály elhelyezkedése és a burkolat lehetővé tette a Yamaha tervezőinek, hogy optimális üléshelyzetet alakítsanak ki, amely az MT-03 modellt választó motorosok számára a kényelem legmagasabb fokát, és motorozás közben a legkülönfélébb helyzetekben is remek irányítást biztosít. A keskeny kialakítású középső résznél a testük jobban odasimul a motorkerékpárhoz, az alacsonyan elhelyezett ülés és a magasabbra szerelt kormány pedig a kompakt vázzal együtt természetes, ergonomikus üléshelyzetet garantál, amely a motoros és a gép közötti egység különleges élményét nyújtja
Csúcstechnológiás LCD műszerek
Az új MT-03 csúcstechnológiás műszerek a Hyper Naked modellre jellemző minőségi élményt kínálják. A legkorszerűbb műszerfalhoz egy LCD kijelző tartozik, amely fekete háttéren, fehérrel jeleníti meg az összes adatot, és ez az új, vonzó, többfunkciós kialakítás ráadásul még kényelmesebben is kezelhető.

Yamaha MT-03 – 2020

Az MT család színei
Az MT-03 modell Ice Fluo, Icon Blue és Midnight Black színekben lesz elérhető.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes