Clover Hyperblade

Az egyik új Clover termék a milánói EICMA kiállításon fog bemutatkozni. Új koncepció, ami férfiak és hölgyek számára, sport-, meztelen és sport motoron egyaránt jól mutat. Az előzetesen bemutatott kabát zökkenőmentesen integrálja a négy évtized során szerzett tapasztalatokat a több funkciós motoros ruházat elkészítése terén.

A HYPERBLADE kiváló viselet meleg időben, köszönhetően a mellkasán elhelyezett szellőző paneleknek, amelyek tökéletesen illeszkednek a konstrukcióba.

Clover Hyperblade

Az eső sem jelent gondot e kabát számára, a belső vízálló membránnak köszönhetően, ami bármikor kivehető. Ezek után a bélés külső „köpenyként” véd. Ezenkívül könnyű hővédő rétege az alpesi utakon vagy hűvösebb napokon nyújthat teljes kényelmet. Négy színkombinációban lesz kapható, agresszív kialakítással és részletekkel, mint például a függőlegesen elhelyezett fényvisszaverő betétek.

Clover Hyperblade

A sebesség szerelmeseinek ez a „két réteg” hozzáadott bónusz funkciót jelent, valamint a sok testre szabási beállítás. Mindez nem volt könnyű feladat, mert a HYPERBLADE egy motoros kabát, amely az új EN 17092: 2019 európai szabvány szerint, „AA” besorolású, elismerve a beépített védelem szintjét.

Clover Hyperblade

További információval a termék hazai forgalmazója áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes