Givi X.22 Planet

Az olasz kiegészítőgyártó sisak kínálata a 2000-es évek eleje óta növekszik és fejlődik. A GIVI most büszkén mutatja be új csúcskategóriájú X.22 PLANET nyitott sisakját a milánói kiállításon. Teljes arcot fedő plexije az átlagnál nagyobb védelmet biztosít. A merész, futurisztikus grafika és az elegáns egyszínű fényezések kiegyenlítik egymást, és elképesztő külcsínt teremtenek.

A milánói kiállításon a Givi számos új terméket mutat be a táskák, dobozok, testre szabható szerelvények, mindenféle motorkerékpár- és robogótartozék mellett természetesen az új sisakok is a standon lesznek.

Givi X22


Ezt az új sort fogja kezdeni az X.22 Planet. A technopolimerből készült héj szorosan követi a zárt sisakok jellemző vonalát és szerkezetét. Ez a tulajdonság teszi ezt a modellt különösen „zárttá” és ellenállóvá a külső behatásokkal szemben, anélkül, hogy túl nehéz lenne. Az 1350 gramm alatti tömege városi környezetben könnyű viselet még télen is.

Givi X22

Kényelmet növelő az új, hipoalergén bélés, a belső napellenző, a finomított szellőzőrendszer pedig állítható első levegőbemenettel és megfelelő méretű hátsó szellőzővel rendelkezik. A formatervezés a Givi büszkesége. Ezt kiemelendő az X.22 Planet esetében a kínált verziók két csoportra oszthatók.

Givi X22

A Hyper élénk grafikával rendelkezik, sportos és merész betétekkel küzd a vevők kegyeiért, míg a Solid Color változat minimalista, három elegáns, egyszínű fényezése egyszerű, de lenyűgöző. Az X.22 Planet XS (54) – XXL (63) méretekben, 7 különféle színben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes