A Lambretta újdonsága a G325 Special

Az olasz robogó márka, a Lambretta tulajdonosa új modellt mutatott be Milánóban. A kínálatban legnagyobbként megjelenő G 325 mellett már rebesgetik egy elektromos változat megjelenését, amit Delhiben terveznek és várhatóan ott fog 2020. februárjában az Auto Expo keretein belül színre lépni.

A régóta várt G-Specialról hónapok óta suttogtak, a piac már várta, hogy nagy lépést téve, tovább szűkítse a modell palettán található rést, és fő versenytársával a Vespával szemben kínál alternatívát a nagyobb köbcentis erőforrásokkal működő robogók versenyében.

Lambretta


A G-Special teljes acél karosszériával rendelkezik, cserélhető oldal panelekkel, megőrizve az ikonikus Lambretta külcsínnel. Különleges tulajdonsága egy beépített fényforrás, ami Lambretta logóval világítja meg a lábteret, ha a vezető megközelíti a járművet. A jövő számára az Innocenti egy világos stratégiát határoz meg, amely a következőkre összpontosít: robogók és motorkerékpárok kínálatának tovább fejlesztése.

Lambretta

Befektetni a Hidrogén2 technológiába, hogy az olasz klasszikus robogó világ elsővé váljon ebben a szegmensben 2028. előtt. A Lambretta jelenleg 37 országban 610 kereskedővel képviseli a márkát, az elmúlt időszakban tovább javította az 1947-ben Milánóban született márka elismerését. A jelenlegi V-Special kínálatot két új színnel bővítik még, valamint az 50, 125
és 200 fix sárvédős verziója friss türkiz, vagy egyszerű szürke, valamint fekete az oldal lemezeken csíkokkal díszített változat jelenik meg.

Lambretta

A thaiföldi piac számára speciális S sorozatot készítenek figyelembe véve a Thai fiatalok igényeit.

Szöveg: Buny

Kép: Lambretta

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes