Maximális utazási élmény Kawasaki Z900-zal

A Kawasaki 2017-ben mutatta be a Z900 Supernaked változatát, ami nem csak egyszerűen egy szupersport motor idomok nélkül. A folyadék hűtéses 948 köbcentis soros négy hengeres konstrukciója a híres gyártó egyik legjobb konstrukciója amit egy könnyű rácsszerkezetű vázba építették, hogy maximális motorozási élményt biztosítsanak.

Az alacsony tömeg a kezelhetőség egyedi vezethetőséget garantál, ehhez az új száraz kuplung két olyan funkciót ad amelyet a hagyományos kivitelűvel nem lehetne elérni.

Hepco & Becker – Z900

Ezzel a megoldással visszaváltás esetén elkerülhető a hátsó kerék blokkolása. Az alacsony ülés és a karcsúsított tank alacsonyabb vezetők számára is biztosítja a biztonságos talaj fogást mindkét lábbal. A következő két évben változtattak ugyan néhány apróságon, de ez nem befolyásolja a csomag rögzítést.

Hepco & Becker – Z900

A Hepco & Becker tartozékai minden évjárathoz tökéletesen illeszkednek. A C-Bow sorozat konzoljához a sorozatba tartozó bármelyik oldaltáska egy pillanat alatt csatlakoztatható. További tárolóhely nyerhető az utas ülés helyére rögzíthető sportrack tartóval vagy a Lock-it rendszerű tanktáska rögzítő felszerelésével. Itt a kollekcióból méret stílus szerint bárki megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Hepco & Becker – Z900

Az oldaltámasz szélesítés biztonságos megállást tesz lehetővé lazább talajon is. A bukógombák a nem kívánt sérülésektől óvják az érzékeny alkatrészeket.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes