E-Racer Edge

Az új Zero motorkerékpárok alapján született Edge három különböző markáns részből állt össze, az első fényszóróból, az oldalsó részből és az utas ülés mögötti farokidomból. Az alkatrészek felszerelhetőek anélkül, hogy az eredeti modell alapszerkezete megváltozna. Valójában az új alkatrészek csere szabatosak az eredeti modellével.

Az Edge kialakítása során súly megtakarítást értek el, könnyebb mint az eredeti változat. A színek kontrasztjai hangsúlyozzák a klasszikus és a sport motorok modern keverékét.

E-Racer Edge

A superbike versenygépekre jellemző félkormányok, a kézzel varrott nyereg exkluzív textúrájával, a CNC-vel megmunkált kormánykonzol, a hullámos féktárcsa és a hátsó AirTender felfüggesztési rendszerrel szinte teljes a változások listája. Az első, 7 cm átmérőjű LED-es fényszóró három különböző funkcióval rendelkezik: helyzetjelző, tompított és távolsági fény, ezt egészíti ki a két LED-es nappali fény. Az összes alkatrész Németországban készül, és velük a motor átalakítása engedélyezett.

E-Racer Edge

A vezető lábainál a fényezést LineX-szel erősítették, ami egy rendkívül ellenálló páncélfesték, korábban katonai szabadalommal, amely az alkatrészeket ellenállóvá teszi a karcokkal szemben. Az E-Racer csapat számára a formatervezés nem volt elegendő, tovább fejlesztették az elektromos motorkerékpár biztonságát és vezetési élményét. A hangmérnökök, az audiorendszer-szakemberek és a programozók kidolgoztak egy erre a célra szolgáló alkalmazást és hardvert. Az E-Racer Audio-Forceback – E-RAF – minden ügyfél számára elérhető lesz. Az Audio-Forceback (E-RAF) egy integrált hardverből áll, amelyet egy BT App vezérel, hogy magas és alacsony frekvenciájú hanghullámokat állítson elő kettős funkcióval.

E-Racer Edge

Az első funkció a gyalogosok és más úthasználók figyelmeztetése az elektromos jármű jelenlétéről. Mivel az alacsony frekvenciák könnyen hallhatók, a magas közelebbről jobban hallható, és segít azonosítani az érkező jármű irányát. A második funkció visszacsatolás a motoros számára. A szubszonikus hangszóró olyan rezgéseket generál, amelyek a motorkerékpár sebességétől függően változik, és ezáltal a motoros számára érzékelhető „jelzést” ad. Az EDGE átalakító készlet 6.000 eurótól kezdődik + motorkerékpár ára, és az első öt darabot 2020 tavaszán lehet majd átvenni ez előrendelés leadása után.
Műszaki adatok
Maximális teljesítmény: 110 LE (82 kW)
Maximális nyomaték: 190 Nm
Maximális sebesség: 200 km/ó
Töltési idő: 1 óra (95%-ig feltöltve)

E-Racer Edge


Megtehető távolság városban: 259 km, autóúton (113 km/ó-nál) 132 km
Tömege: 220 kg
Idomok: Kevlár és szénszál, 3d nyomtatott nylon, Eco bőr és Alcantara ülés, egyedi varratokkal
Motor: Z-Force 75-10 állandó mágneses váltóáramú motorral
Töltési feszültség: 110 V vagy 220 V
Hajtás: Tengelykapcsoló nélküli közvetlen hajtás
Akkumulátor: 14,4 kWh
Fékek: visszatöltési funkcióval.

Szöveg: Buny

Kép: E-Racer

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes