Clover Crossover-4 WP légzsákkkal

Három kabát egyben! CE-tanúsítás az EN 17092: 2019 szabvány „AA” osztályának megfelelően, szellőztetés és EN1621-1: 2012 2. szintű protektorok Olaszországból. Mostantól az Airbag rendszer befogadására is alkalmas, személyre szabható ruhadarab, levehető nagy hátsó zsebbel és új anyagok felhasználásával, íme a hibrid dzsekik királynője.

A CROSSOVER frissített változata, az utóbbi években megjelent összes technológiai fejlesztést magában foglalja, így méltón ünnepli a cég 2020-ban 40 éves jubileumát.

Clover Crossover-4 WP


Aki a bennfentesek és a tesztelők közül már látta, úgy jellemezte, hogy a legjobb Clover dzseki. A hibrid elnevezést olyan dzsekikre használják, amelyeket úgy fejlesztettek, hogy mind a négy évszakban teljes értékűek legyenek. Három rétegű felépítéséből a két belső eltávolítható, a külső laminált vízálló szövet.
A külső laminálás nem akadályozza a szellőzést, a szellőző paneleken keresztül nyáron a kabát első és a hátsó felületének 60% -át szabaddá lehessen tenni. A „hibrid kabát” koncepciót legitimálja egy másik, a CLOVER által fejlesztett sokoldalú megoldás, az Aquazone Plus membrán, amely az IN & OUT funkcióval rendelkezik.

Clover Crossover-4 WP

Ezt a vízálló réteget külön is lehet viselni hirtelen támadt záporok vagy hidegben, ez nem más, mint egy praktikus vízálló dzseki, többféle célra. Ezenkívül a termo réteg meleg és elegáns szintetikus steppelt kabátként is hordható.
A személyre szabás érdekében a karon, a mellkason és deréknél övvel állítható. A dzseki alja elasztikus zsinórral szűkíthető, 8 elülső zseb, ebből kettő vízálló. A levehető első zsebek mögött szellőzőpaneleket alakítottak ki. A levett első zsebek felhelyezhetők a kabát oldalára.

Clover Crossover-4 WP

Emellett négy belső zseb segíti a szükséges dolgok elpakolását. Szellőzés az ujjakon, és az eltávolított hátsó zseb helyén. A nadrághoz cipzárral kapcsolódik, méret tartomány S-tól 4XL-ig. Színek: kék-szürke, fekete-szürke, fekete, fekete-sárga, külön megrendelésre kapható a lecipzárható zseb kollekció különböző színekben „Pocket-Kit” néven. A termékkel kapcsolatban további információval a hazai képviselő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes