HUSQVARNA NORDEN 901

A NORDEN 901 Concept modell rendkívül sikeres volt a milánói kiállításon, a Husqvarna örömmel jelenti be, hogy ez az izgalmas, új gép gyártása megkezdődik, ami egy újabb lépés, amellyel a gyár elkötelezi magát az utcai motorok építése mellett.

A NORDEN 901 nagy érdeklődést keltett a több százezer motorkerékpár rajongó és a motoros újságírók között.

Husqvarna Norden 901


A dinamikus és sokoldalú túra motor a Husqvarna utcai szegmensének kulcsfontosságú részévé válik, mivel egyensúlyt kínál a használhatóság és a kényelem között. A NORDEN 901 egy kalandtúra-motorkerékpárról alkotott elképzelést formál meg a Husqvarnától megszokott egyedi külsővel.

Husqvarna Norden 901

Ez egy dinamikus, kéthengeres 889,5 köbcentis motorkerékpár kitűnő ergonómiával és nagy teljesítménnyel, a sok éves rally tapasztalatok felhasználásával. A modern kialakításnak köszönhetően, kitűnő utcai és terep tulajdonságokkal rendelkezik. A könnyedség és a teljesítmény leadás sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, pontosan úgy, ahogy az igényes vevők elvárják a kompromisszumok nélküli felfedezés élményét egy ilyen motortól.

Husqvarna Norden 901

Könnyű vezethetőséget segíti a 21-es első és 18-as hátsó kerék. Csúcstechnológiát képviselő WP felfüggesztés biztosítja, hogy a NORDEN 901 napi ingázáshoz, hosszabb kalandokhoz és minden máshoz megfelelő csillapítási képességgel rendelkezzen.

Husqvarna Norden 901

A NORDEN 901-hez kapcsolódó további információkkal a Husqvarna kereskedők állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes