Givi Trekker Alaska

Az alumínium oldal dobozok sorozatába illeszkedik az újdonság, ami egy ambiciózus projekt során született. Az eredményes munka könnyű, praktikus, eredeti olasz terméket eredményezett, amely egyedi megoldásokkal rendelkezik, és a világ leguniverzálisabb rendszerével rendelkezik, amit Monokey-nek hívnak.

A Trekker ALASKA belső térfogata 36 liter, és az alumínium alap szín mellett feketében is megjelenik.

Givi Trekker Alaska

A gyártáshoz használt alapanyag a legjobb minőségű, finomított felülettel a természetes alumínium szín számára, rozsdamentes acél a zsanérokkal és megerősített technopolimer a profilokkal. A Trekker Alaska minősége, a gyártó szerint azért egyedi, mert Olaszországban készül. A gyári alumínium dobozzal ellentétben a Monokey rendszerhez kapcsolódik, ez azt jelenti, hogy az ilyen típusú rögzítőrendszer hosszú élettartama miatt a felhasználók olyan motorkerékpárokon is használhatják, amelyeket időközben már nem gyártanak.

Givi Trekker Alaska

Például az Afrika Twin, a BMW GS-hez, vagy a Ténéré-re is fel lehet rakni, minden régi évjáratra, és valószínűleg a jövőben érkező modellekre is igaz ez. A fogantyú kesztyűs kézzel is használható, a fedél zsanérjába integrálták. Megtaláljuk a fedélben a négy övszíj-hurkot is, amelyek kialakítása során figyeltek arra, hogy elegáns formáját megtartsák a doboznak. A berakodást megkönnyíti a teljesen kinyitható tető, hevederek vagy kábelek oldása nélkül, a mechanikus horogrendszer lehetővé teszi a bőrönd megdöntését anélkül, hogy levennénk a tartókeretről, ami nagyon hasznos sok csomag esetén a felső doboznál.

Givi Trekker Alaska

A Givi az oldalkeretek mechanikai szilárdságát megnövelte a rezgések jobb elnyelése érdekében. A szilárdság mellett a por, víz és olaj elleni védelem vonatkozásában az Alaska a lehető legjobb, ipari tömítéseket használtak és a szellőzőnyílások kialakítását nyomásváltozásra is tesztelték.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes