BMW Motoros ruhák – 2020

A vadonatúj XRide motoros ruha a hosszú utak ideális öltözéke. A dzseki és a nadrág ízléses marhabőr elemei olyan pontokon helyezkednek el, ahol eséskor szükség van rájuk. Az öltözet ergonomikus kialakítása és a felhasznált speciális anyagok rugalmassága nagy mozgásteret biztosít.

XRide ruha

Sportos motorozás és hosszú kalandozások: az Xride ruha a maximális viselési kényelmet és az átfogó védelmet kombinálja. Minderről az elasztikus poliamid felső rész és a sztreccs anyagok nagy aránya gondoskodik.

BMW ruházat – 2020


Az XRide dzseki ellenálló bőrből készült, az NP3 és NP2 protektorok pedig közel fekszenek a testhez. Az ergonomikus koncepciónak köszönhetően a dzseki bőr anyagát a vállakon és az ujjakon elasztikus és kopásálló poliamid fedi. Ergonomikus hajtások, speciálisan elhelyezett bőr toldalékok garantálják a maximális mozgási szabadságot. A felső karon és a mellen elasztikus szalagok tartják a dzsekit a testhez, így annak szélességét nem szükséges állítani. Az első AirVent rendszer dupla cipzárakkal, valamint a 3D távtartó anyag a háton optimális belső hőmérsékletet garantál.

BMW ruházat – 2020

Négy első zseb (közülük egy vízálló), egy hátsó és két belső zseb tartja biztosan a napi motorozás során szükséges apróbb tárgyakat. A felső ujjon és a dzseki elején található fényvisszaverő elemek jó láthatóságot eredményeznek a forgalomban, az NP Pro hosszú hátsó protektor pedig maximális védelmet nyújt. A külső dzseki a gallérba integrált vízálló kapucnival megvéd a széltől és a nedvességtől. A dzseki meggyőzően kis méretűre hajtogatható, szoros szabású, sportos hatású, valamint az érzékeny területeken kopásálló nyomattal rendelkezik, így nagyon tartós Az XRide nadrág NP2 protektorokat tartalmaz a csípőnél és a térdeknél.

BMW ruházat – 2020

Az ergonomikus koncepciónak megfelelően a térdnél és a mellnél ergonomikus hajtások, speciálisan elhelyezett bőr toldalékok és integrált sztreccs elemek garantálják a maximális mozgási szabadságot. Az eséskor kritikus területeket marhabőr betétek védik a nadrág belső oldalán, további védelmet kínálva. Az XRide nadrág összesen három zsebbel rendelkezik, ezek egyike egy rejtett belső zseb. A láb hossza egy kiegészítő cipzárral megnövelhető. A térdek és a lábszár fényvisszaverő betétjei jó láthatóságot biztosítanak a forgalomban. A külső nadrág véd a széltől és a nedvességtől. A hosszú oldalsó cipzárak – a gyakran irritáló – tépőzárak nélkül teszik lehetővé a könnyű fel- és levételt. Ráadásul meggyőzően kis méretűre hajtogatható, szoros szabású, sportos hatású, valamint az érzékeny területeken kopásálló nyomattal rendelkezik, így nagyon tartós.

BMW ruházat – 2020

Az XRide ruha férfiak számára 46–66, 98–118 és 24–32, hölgyek számára pedig 34–48 méretekben rendelhető.

XRide Pro dzseki, férfi

A limitált XRide Pro férfi dzseki igen látványos. Az ujjak fehér marhabőr betétjeivel vonzzák a tekinteteket. Ugyanez igaz a kiegészítő műanyag-acélkoptatókra, amelyeket BMW Motorrad felirat díszít. A XRide Pro férfi dzseki a maximális viselési kényelmet és az átfogó védelmet kombinálja. Minderről az elasztikus poliamid felső rész és a sztreccs anyagok nagy aránya, valamint az esést tompító bőr és a testhezálló NP3 és NP2 protektorok gondoskodnak. Az ergonomikus koncepciónak köszönhetően a dzseki bőr anyagát a vállakon és az ujjakon elasztikus textil fedi. Ergonomikus hajtások, speciálisan elhelyezett bőr toldalékok garantálják a maximális mozgási szabadságot.

BMW ruházat – 2020

A felső karon és a mellen elasztikus szalagok tartják a dzsekit a testhez, így annak szélességét nem szükséges állítani. Az első AirVent rendszer dupla cipzárakkal, valamint a 3D távtartó anyag a háton optimális belső hőmérsékletet garantál. Négy első zseb, közülük egy vízálló, egy hátsó zseb és két belső zseb tartja biztosan a napi motorozás során szükséges apróbb tárgyakat. A felső ujjon és a dzseki elején található fényvisszaverő elemek jó láthatóságot biztosítanak a forgalomban. A külső dzseki a gallérba integrált vízálló kapucnival megvéd a széltől és a nedvességtől. A dzseki meggyőzően kis méretűre hajtogatható, szoros szabású, sportos hatású, valamint az érzékeny területeken kopásálló nyomattal rendelkezik, így nagyon tartós. Az 1500 példányra limitált XRide Pro dzseki a külső kabáttal 46–60 méretekben rendelhető.

ProRace ruha

A ProRace férfi ruhával a motorosok kimutathatják sportosabb énjüket. Minden a ruha felvételével kezdődik: a hosszú első cipzárral könnyen fel- és levehető. Motorozás közben a testhezálló, egyrészes, 1,3 mm vastag, kopásálló marhabőr nappa ruha átfogó biztonsági csomagot kínál alacsony tömeg mellett. Vállában, könyökén és térdén látható illesztések nélkül bevarrott protektorok találhatók.

BMW ruházat – 2020

A méretes csípő- és hátvédők kivehetők. A térd, az alkar és a váll koptatói még extrém bedöntött motoron is védelmet nyújtanak. Az úgynevezett hátsó púp a légellenállást optimalizálja – különösen nagy sebességű motorozás közben, dinamikus üléspozícióban. Mivel pedig egy superbike sportos vezetése maximális mozgásszabadságot követel, a ProRace ruha számos sztreccsbetétet tartalmaz a kényelem és a pontos illeszkedés érdekében. A kiváló szellőzésről a perforált fehér bőr felületek és a hátsó 3D távtartó szövet gondoskodnak – még tovább fokozva az aktív biztonságot. A ProRace ruha 46–60 méretekben rendelhető.

ProRace Made-to-Measure ruha

Ha egy olyan ProRace ruhára vágysz, amely kifejezi egyéniséged, a ProRace Made-to-Measure segítségével személyre szabott ruházatot alkothatsz meg. Választhatod a még kényelmesebb, mégis ellenálló kengurubőrt, valamint további szín- és dizájnváltozatokat, köztük (felárért) nevednek vagy becenevednek feliratozását. Az online konfigurátorral vagy a felkeresett márkakereskedésben a ruha dizájnját teljesen igényeihez igazíthatod.

BMW ruházat – 2020

Válogathatsz a térdkoptató (igen/nem), valamint a váll- és könyökkoptatók közül. Kívánságra további részletek is elérhetők (némelyik felár ellenében), például opcionális TrinkPak a púpban, többféle perforáció, mellvédő (igen/nem), standard hab vagy Vibram VPOD termális hab. A lehetséges logóopciók: színes BMW Motorrad felirat, Race felirat elhagyása, BMW logó a púpon, M logó vagy modellfelirat, pl. RR. Mindezek egyértelműen megkülönböztetnek a többi motorostól. Minden ruha egyedi – akárcsak a viselője. A ProRace Made-to-Measure ruhával kapcsolatos további információért keresd fel a bmw-motorrad.com/ProRace oldalt.

Rallye Competition ruha, limitált 40 Years GS kiadás

A robusztus és terepre való Rallye Competition ruha a limitált 40 years GS Collection darabja, és jellegzetes színeivel a legendás BMW R 100 GS modell előtt tiszteleg.

BMW ruházat – 2020

A szél- és vízálló dzseki ProTechWool anyagból– egy funkcionális poliamid-technikai pamut anyagkeverékből – készül, esés esetére több védelmi elemet, valamint kiegészítő kerámia pontnyomatokat tartalmaz. A biztonsági felszereltséget a hát, a vállak és a könyökök NP2 protektorai, valamint az ujjak fényvisszaverő anyagai teszik teljessé. A karbon fokozza az anyag kopásállóságát. A perforált nyílások lélegzőek és elasztikusak. A maximális kényelemről összesen hét zseb, egy hátsó zseb (a TrinkPak számára), a tépőzárral állítható szélesség és a hátsó rész kifinomult szellőzése gondoskodik. A mozgás szabadsága és a kényelmes klíma garantált – még kihívást jelentő helyzetekben és változékony időjárásban is. A felvarrott szponzorlogók és a GS Trophy 2008–2020 közötti résztvevő országainak zászlója szintén igen vonzó hatást teremtenek. A dzseki összecipzározható a Rallye Competition nadrággal.

BMW ruházat – 2020

A Rallye Competition ruha fekete/szürke/sárga színű – akárcsak a 2020-as GS Trophy résztvevőié. A ruha 46–60 méretekben elérhető, külön vízálló belső vagy külső dzsekivel és nadrággal.

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes