Momo Aero

Az Aero sisak egy intelligens vezérelt szellőztető rendszerrel egészülti ki, amely bármikor aktiválható a MOMODESIGN TORNADO 1.0 (Android, Apple rendszer) alkalmazás letöltésével. Ennek köszönhetően a motoros elkerülheti, hogy vezetés közben a kezét le kelljen venni a kormányról és arra figyeljen, hogy a sisak szellőzését hogy állítja be az adott közlekedési és sebesség viszonyokhoz képest. Ilyenkor a sisak „aktív” elemmé válik a motorosok kényelmének és biztonságának növelése érdekében.

A széles karcálló és átlátszó külső plexi a héjjal egy síkban van, a klasszikus külső plexi mozgást kiküszöbölték, és új, „szabadalmaztatott” módszert alkalmaztak.

Momodesign Aero

Az IVS (Integralt Visor System) rendszer helyét a héj és a belső rész közötti térből nyerték, és a jó aerodinamikai tulajdonságok miatt csendes. Baleset esetén a sérülések kockázatának csökkentését szem előtt tartva, kiold a biztosító rendszer. A pleximozgató mechanikájában elhelyezett két rugó rendkívül gördülékennyé teszi az arcvédő mozgását.

Momodesign Aero

A napszemüveg UV400-as védelemmel, széles látómezővel rendelkezik, és hozzájárul a levegő belső áramlásához gömb formájával. A belső nedvesség elszíváshoz szükséges csatornák légszállítását az első beömlő és két hátsó szellőző szolgálja ki. Az Aero sisakok rendelkeznek a Tornado szellőztető rendszer előkészítésével, azonban ez nem része az alapfelszereltségnek. A Tornado szellőző egy kényszeröblítéses, mágneses szeleppel és ventilátorral kiegészített, percenként 5 liter -„turbó” funkcióban 6 liter- kapacitással üzemelő rendszer.

Momodesign Aero

A hangnyomásszint 16 Db, működéséhez 1,8A-os, 3,7 v-os lítium-ion akkumulátor szükséges, ami 1,5 óra alatt újratölthető mikro USB-n (1A-os) keresztül. A működése 8 óra városi környezetben -20 és 40 ° C közötti tartományban, a vezérlés Bluetooth protokollon keresztül lehetséges. Beépített GPS modul mellett szonda regisztrálja a belső hőmérsékletet. A Tornado nem légkondicionáló, egészségre ártalmas rendszer.

Momodesign Aero

A hűtése a bélés természetes frissítéséből származik, lámpánál állva vagy 50 km/ó-nál alacsonyabb sebességgel haladva a rendszer 80 km/ó haladási sebességnek megfelelő légáramlást biztosít. A szoftver az okostelefonról a MOMODESIGN TORNADO 1.0 program segítségével szabályozható, független és autonóm, okos módon működteti a mágneses szellőzőnyílást. Az APP segítségével beállítható:

– A kívánt hőmérséklet ebben az esetben a szoftver a ventilátor sebességét a belső hőmérséklet és a sebesség alapján határozza meg).

– Ventilátor vezérlés.

Momodesign Aero

– A TURBO VENT funkció magas hőmérsékleten garantálja a maximális frissítést (ezáltal csökken az akkumulátor kapacitása).

– ECO funkció, amely optimalizálja az akkumulátor kapacitását.

– A sisak belső hőmérsékletének ellenőrzése vezetés közben.

Biztonsági okokból a rendszerbeállítást nem lehet elvégezni menet közben, mert a paraméterek nem jelennének meg valós időben az okostelefonon, a GPS-érzékelő tiltja a funkciót a sisak mozgását észlelve. A belső rész 2DRY, MICROSENSE és Satinized Actifresh anyagok felhasználásával készül, a kivehető bélés mosható. A sisak rögzítéséről kistávolságban állítható és rögzíthető csat biztosítja. A héj anyaga: ABS műanyag, két méretben készül, hogy széles mérettartományt lehessen lefedni (XXS, XS, S, M, ML, L, XL). A 2020-as évben matt arany-szürke, katonai zöld-szürke árnyalatokban lesz kapható.

Szöveg: Buny

Kép: MoMoDESIGN

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes