Az LS2 ruházattal bővíti kínálatát

Az LS2 tizenegy évvel ezelőtt kezdte működését Barcelonában, egy kozmopolita és modern városban, amely inspirációt jelent új projektek létrehozásában. Ilyen például az LS2 új kollekciója, akinél már bizonyított ezzel a névvel a sisak, azok most „hozzá öltözhetnek”. A motorosok biztonsága iránti elkötelezettség miatt a sisakon túlra is néznek, és egy ruha kollekció kidolgozását valósították meg elsősorban a sport-túra, a túra, a kaland és a városi közlekedésben résztvevők igényeit figyelembe véve.

Az LS2 kollekció tizennégy férfi és női ruhadarabot mutatott be, mindegyik könnyű és megfelelő védőképességgel rendelkező anyag felhasználásával készült.

LS2 ruházat

Egy eklektikus sorozat jött létre, amely tökéletes motorra, robogóra, de olyan tulajdonságai vannak, amelyek lehetővé teszik a szabadidős viseletet is. A szövetek és védőeszközök megfelelnek a legmagasabb európai biztonsági és védelmi előírásoknak. A sport-túra, túra- és kalandvilág számára DART, LANCE és PHASE néven elérhető három dzseki, előbbi kettő férfi szabással, míg az utolsó női vonalakhoz igazított megjelenéssel indul a vevők kegyeiért. A városi közlekedés világában fontos szempontok figyelembe vételével öt dzsekit mutattak be, amelyek tökéletesen alkalmasak a „könnyű” motorozáshoz, miközben biztosítják a magas szintű védelmet, a megjelenést és a modern szabást megfelelő anyagokkal kombinálva.

LS2 ruházat

A METROPOLIS, SERRA EVO, BOND, VESTA és PREDATOR dzsekik férfi és női szabással készültek. A CHART EVO férfi és női modellek mellett a NIMBLE csak férfiak számára elérhető nadrág kínálattal egészíthető ki a dzseki kínálat. Mindkét modell, műszaki és biztonsági megoldásai nagyon kényelmessé és rendkívül ellenállóvá teszik, a sport,túra és kaland motorozás során előforduló igénybevételekkel szemben. Aki könnyebb viseletre vágyik, annak a VISION farmernadrágot ajánlja a gyártó, férfi és női szabással, Denim Stretch anyagból, jóváhagyott védőbetétekkel, amelyek tökéletesen biztonságosak és védik a két keréken utazókat.

LS2 ruházat

Ha a protektorokat kiveszik, akkor könnyedén viselhető a farmer, mint tökéletes alkalmi ruhadarab. A spanyol márka első kollekciójából nem hiányozhat a TONIC kabát / nadrág és a COMMUTER dzseki, mindkettő vízálló és lélegző anyagból készül, és tökéletes védelmet nyújt az eső, a szél és más időjárási hatások ellen.

Szöveg: Buny

Kép: LS2

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes