Nolan N100-5 Plus

Az N100-5 PLUS a Nolan legújabb és exkluzív csúcsminőségű sisakja. Az új műszaki tartalmat sportos és elegáns megjelenés kíséri, és a kényelem érdekében a belsőt teljesen átalakították. Az N100-5-öt a műszaki tulajdonságai a legigényesebb túra sisakok jellemzője mind jelen van: kompakt méret (köszönhetően a két külső héjnak), dupla P / J homológáció, napszemüveg, VPS fényvédő (különféle helyzetben állítható és automatikus visszahúzó rendszer), AirBooster Technology szellőztető rendszer, az állvédő elforgása ellipszis pályán, kettős működésű állvédő nyitó mechanizmus, Clima Comfort belső párnázat és N-Com kommunikáció csatlakozási ponttal.

A sisak nyitott állvédővel (J konfiguráció) vagy zárt sisakként használható (P konfiguráció), a homologációs teszteken mindkét minősítésnek megfelelt.

Nolan N100-5

A karcálló plexi nagy felülete szélesebb látómezőt biztosít, növelve az aktív biztonságot. A Pinlock kialakítással a sisak külső és belső része között elhelyezkedő légkamra révén csökkenthető hűvös időben a párásodás. A belső napszemüveg is karcálló és 400 nanométer UV-sugárzás elleni védelmet nyújt. Karbantartáshoz és tisztításhoz könnyen eltávolítható.

Nolan N100-5

A működtető rendszer lehetővé teszi, hogy a napszemüveg automatikusan visszahúzódjon alap helyzetbe. Az arcpárnák habosított anyaga egyenletes nyomást biztosít, és az idő múlásával sem „ül össze”. A burkoló szövetek levehetők és moshatók.

Nolan N100-5

Egy új megoldással a belső párnázat kettős sűrűséggel készül és mikro perforált szövet borítja. Az „AirBooster technológiával” kombinálva a felső szellőzőrendszer elosztja a beáramló levegőt a légcsatornákon keresztül a sisak felső részében.

Nolan N100-5

Az innovatív hálószerkezettel ellátott bélés tovább segíti a levegő mozgását a fej felső része körül. A sisak öntött bélése polisztirolból készül, ez lehetővé teszi a szövet pontosabb illesztését. Az oldal párnázatban alakítottak ki helyet az N-Com fülhallgatóinak. Az állvédő eliptikus pályán mozog.

Nolan N100-5

Ezzel a megoldással sikerült a sisak első részének teljes méretét megőrizni. Az állvédő közepén elhelyezett kioldóval egy kézzel nyitható a sisak áll része. A kettős működésű nyitó mechanizmus csökkenti a véletlenszerű nyitás lehetőségét, az állvédő csak a két retesz külön használatával nyitható.

Nolan N100-5

A bélés helyzetének szabályozhatóságával a sisak változatosan adaptálható a fej alakja, mérete szerint, hogy a kényelem garantált legyen. Az N-COM sorozatból a B901L R, a B901 R, a B601 R, az ESS és a MCS III R illeszthető a sisakba. A sisak külső héja LEXANTM polikarbonátból készül.

Nolan N100-5

A két héj méretnek köszönhetően XXS-től XXXL-ig terjed a mérettartomány.

Szöveg: Buny

Kép: Nolan

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes