Stylmartin Sport kollekció – 2020

A sport sorozat összes modelljével igazi forradalmat indított el a Stylmartin saját kollekcióján belül. A Velox, a Vector két változata és az Audax névre keresztelt lábbeli három verzióban készül. A kialakítás által biztosított kényelem a Stylmartin márkanévvel összeforrt fogalom, azt jelenti, hogy viselője elfelejtheti a lovaglócsizmák merevségét és keménységét.

A Velox elsősorban sport és meztelen motorokhoz illik, de bizonyos maxi-robogók tulajdonosai számára is megfelelő lehet, nem csak motorozáshoz.

Stylmartin Sport – 2020

A velúr felső és a belső szövet bélés vízálló és lélegző. A bokánál poliuretán betétek védenek. A váltónál a lábfej felső része erősítést kapott, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.

Stylmartin Sport – 2020

A Vector „városi” karakterrel és „könnyű” kialakítással olyan motoros cipő tulajdonságokat testesít meg, amelyeket hasonló lábbeliben nehéz találni. Mindenek előtt könnyű, a felsőrész mikroszállal és gumi betétekkel készül.

Stylmartin Sport – 2020

Tervezése során a nőket sem hagyták figyelmen kívül, a mérettartomány 36-tól kezdődik. Fekete-antracit-lila szín összeállítás mellett még antracit-fekete-piros is kapható. A Velox-hoz hasonlóan alakították ki a rögzítést és a védelmet.

Stylmartin Sport – 2020

A Vector Air tavaszi és nyári időszakra ajánlott. A forró időjárás miatt a mikroszál és a perforált felső rész nagyobb szellőzést biztosít. A „télihez” hasonlóan széles méret tartományban kapható, így a hölgyek számára is érdekes alternatíva lehet.

Stylmartin Sport – 2020

Az Audax a klasszikus, nyolcvanas évekből származó stílust vette elő. A felhasznált anyag szempontjából azonban teljesen modern, divatos kéttónusú talpa egyedi, stílusok keveréke, amely könnyen felismerhetővé teszi a motoros lábbelik széles kínálatában.

Stylmartin Sport – 2020

A Velox-hoz hasonlóan velúr külső mellett a belső szövettel vízálló és lélegző tulajdonságokkal rendelkezik. A cipőfűzőből két színű jár hozzá. A méret 39-től indul, ezért inkább férfiak számára ajánlja a gyártó.
Az Audax Glams kifejezetten nőknek készül, akik “ragyogni” szeretnének a motoron, azok nem fognak csalódni a felső rész mindkét oldalán lévő csillogó textíl betétekben.

Stylmartin Sport – 2020

Ismét a márka elkötelezettségét mutatja a kollekció, amit a divat trendektől inspirálva kínálnak a két keréken utazó hölgyeknek.
Audax Jungle, a tervezésnél kiadták a jelszót: „Állatabb kell”. Az állati bőr inspirációja egy pillanat alatt felhívja a figyelmet. A velúr oldalakra zebra mintát nyomtatak, ezáltal excentrikus, mégis kissé régies kinézetű.

Stylmartin Sport – 2020

Ez a „fekete-fehér” modell nem fog csalódást okozni a divattudatos hölgyek körében. A mérettartomány 36-tól 42-ig tart, és csak fekete-fehér változat készül belőle. Rögzítése megegyezik az Audax típusokéval.
A most bemutatott újdonságok megfelelnek a motoros cipőkre vonatkozó EN 13634: 2017 szabvány előírásainak. További információval a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes