HYPER, HYPER…MOTARD!

Öröm és határtalan adrenalin jellemzi a Ducati Hypermotard 950 / SP motrjait. A 114 lóerős teljesítmény a vörös ördögöt néhány pillanat alatt 210 km/ó végsebességig gyorsítja, az új 937 köbcentis Testastretta két hengeres erőforrás 1,5 kg-mal kevesebbet nyom a mérlegen, és 4 lóerővel nagyobb teljesítményt ad le, mint elődje.

Több tárcsás nedves csúszó kuplungját hidraulikus munkahenger segíti, így könnyebb a kormányon elhelyezett működtető kart kezelni, kevesebb kézi erő kell hozzá.

Ducati Hypermotard 950 – Hepco&Becker


Az alap modellnél az ülésmagasság 870 mm, az SP verziónál 20 mm-rel magasabb. Összehasonlítva az előző típussal, szembe tűnő a szélesebb kormány és a tanknál csökkentett  „derék bőség”. Az új 950-es felszereltsége is bővült a Ducati Traction Control EVO rendszerrel, a választható motorvezérlési sémákkal és háromutas Bosch kanyar ABS-szel szolgálja a kényelmes és biztonságos utazást. Ha az ember ránéz egy ilyen izgága „jelenségre”, azonnal elfogja a vágy, hogy lábai közé vegye, és kipróbálja. A Hepco&Becker-nél sem lehettek semlegesek a tervezők, és elkészült a motorhoz illesztett saját kollekció.

Ducati Hypermotard 950 – Hepco&Becker

A karcsú vonalakhoz a legpraktikusabb a C-Bow konzolok felszerelése, az oldalra helyezhető táskák rögzítéséhez, jánlott az Xtravel C-Bow könnyű táska pár, ezek 2020. márciusától a tulajdonosok rendelkezésére állnak. Akik a merevebb falú dobozokra esküsznek, azoknak az Orbit sorozat táskái jelenthetnek megoldást. Természetesen tanktáska nélkül nincs ebben a szegmensben élet, a Lock-it típus specifikus megoldásával bátran lehet válogatni a gyártó kínálatából. Kisebb hátsó táskát kedvelőknek megoldást jelenthet a Minirack tartó, amire könnyen felhelyezhető és hevederekkel rögzíthető a poggyász.

Ducati Hypermotard 950 – Hepco&Becker

A gyors és biztos rögzítést kedvelők elégedettek lesznek a Street Lock-it táskákkal, ez utóbbi megoldást választóknak ki kell egészíteni a beszerzést a Lock-it adapterrel. Ebben az esetben a tulajdonos biztos lehet benne, hogy sem murvás, sem föld úton nem fog a csomag elmozdulni. A biztos talajfogást az utólag felszerelhető szélesítés garantálja az oldal állvány számára lazább felületen is.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco&Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes