BMW kesztyűk – 2020

A népszerű termékek mellett a BMW Motorrad motoros felszerelések 2020-as kínálata számos új darabbal is bővült. A prémium minőségű kivitelezésnek, a kiváló anyagoknak és a funkcionális kialakításnak köszönhetően termékeik lenyűgözően magas színvonalat képviselnek.

Two in One Tech
Kétkamrás technológiájának köszönhetően a Two in One Tech kesztyű az időjárás változásának megfelelően állítható, így túrázás közben igen kényelmes viselet.

BMW kesztyű- 2020

Első kamrája nem bélelt és kiváló tapadást biztosít a kormányon a kengurubőrnek köszönhetően, második kamrája pedig vízálló, a lélegző GORE-TEX membrán pedig tökéletes időjárás védelmet nyújt. Az ütéscsillapító hab a tenyéren és a kéz peremén található kemény héj és dupla bőrréteg hozzájárulnak a kényelemes viselethez. A bal ujján található törlőfelülettel esőben könnyen és gyorsan letörölhető a sisak plexije, a mutatóujjon és a hüvelyken található végek pedig lehetővé teszik az érintőképernyők használatát. A színes jelzésekkel a kesztyű könnyen fel- és levehető. A Two in One Tech kesztyű fekete/szürke színben, 6/6,5–12/12,5 méretekben rendelhető.
Summer
A könnyű, jól szellőző Summer kesztyű igen rövid mandzsettájával maximális kényelmet kínál még a forró nyári napokon is.

BMW kesztyű- 2020

A kézháton és az ujjak között perforált, a kézháton bélelt, az esés esetén fontos területeken pedig dupla rétegű. A puha és ütésálló csuklórészt kecskebőr fedi és hab béleli. Az ujjak tövénél sztreccs hajtások könnyítik a mozgást, például a sebességváltást vagy a fékezést. A kesztyű a könnyű viselésért hajlított, mandzsettája rövid és tépőzárral ellátott. A BMW propeller alakú patent vonzó látványelem. A Summer kesztyű 6/6,5–12/12,5 méretekben rendelhető, fekete és világosszürke színben, így tökéletesen illik bármely BMW Motorrad kabáthoz.
Rallye
Minden kézben tartva – terepmotorozás közben is: a Rallye kesztyű közúti és offroad használatra tervezett, meleg időjárásra. Ezen okból a kesztyű elasztikus textil kézháttal és béleletlen tenyérrésszel felszerelt, amely igen kopásálló kengurubőrből készült.

BMW kesztyű- 2020

Az anyagkeverék nemcsak könnyűvé és lélegzővé teszi a kesztyűt, hanem kiváló tapadást is biztosít, így a motoros biztos kézzel irányíthatja a motort még izzasztó szakaszokon is. A dupla rétegű speciális bőr a tenyéren, a kézhát bőr elemei, a Temper habbal bélelt megerősített élek és az ujjak kiegészítő párnázása biztosítja a szükséges védelmet – aszfalton és kemény terepen egyaránt. A kemény héjon és az ujjak között található szellőzőnyílások kellemes motorozási élményt kínálnak, különösen melegben, míg a rövid mandzsetta és a tépőzáras szíj pontos méretre állítást tesz lehetővé. A mutató- és a hüvelykujj végén lévő speciális bőr rátétekkel érintőképernyők is kezelhetők. A fekete Rallye kesztyű 6/6,5–12/12,5 méretekben rendelhető.

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes