Hevik Stelvio

A Hevik Adventure sorozatának új tagja ideális társ a nyári közlekedéshez. A Stelvio dzsekik férfiak és nők számára is elérhetők, tulajdonságai lehetővé teszik, hogy kihívásokkal teli útvonalakon, változó időjárási körülmények között is magas szintű kényelmet biztosítanak. Természetesen az EN 1621-1: 2012 tanúsítvány megléte nem kérdés.

A Stelvio dzseki női változatával nem titkolt cél az volt, hogy a két keréken a világot beutazni szerető hölgyek is olyan felsőt kapjanak, amivel „össze” tudnak öltözni férfi partnerükkel.

Hevik Stelvio

A rögzített vízálló membrán garantálja az újdonság, a háromrétegű kabátokhoz hasonló védelmet (4000 mm-es vízoszlop). A szellőztető rendszer négy szellőzőnyílásból áll – kettő a mellkason és kettő a háton -, ezek segítik a hőmérséklet szabályozást a kabát belsejében. Ha a hőmérséklet esik, akkor a puha, kivehető poliészter bélés visszahelyezésével javítható a klíma komfort.

Hevik Stelvio

A belső anyag 600D poliészter nejlon bevonattal együtt véd a hideg és a nedvesség ellen. A szabványos minősített védőelemek a vállon és a könyöknél, valamint a háton helyezkednek el. Egyéb jellemzői közül említésre érdemes a neoprén gallér kétgombos rögzítéssel, és a fényvisszaverő betétek a vállon. A Stelvio két külső zsebe tágas, vízálló és hajtókával záródik, ezt egészíti ki a praktikus, belső „Napoleon-zseb”. A kabát testre igazítható patentokkal, a mandzsetta hevedereivel, valamint a deréknál lévő övvel.

Hevik Stelvio

Figyelemre méltó, hogy a férfi modell mérettartománya S-től indul, és eléri a 4XL-t. A hölgyek XS-től 2XL-ig válogathatnak. A színválaszték három unisex opcióból áll: fekete, fehér-szürke és fekete- fluo sárga, ez utóbbi az aktív biztonságra összpontosít.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes