Yamaha retro sport modellek – 2020

A Yamaha neo-retro sport modelljeit a legismertebb típusokról mintázták, amelyek hozzájárultak a márka arculatának megváltoztatásához az elmúlt hét évtizedben. A legmodernebb technológiát és az időtlen terveket ötvözi a Yamaha Faster Sons filozófiája, amely olyan izgalmas és karizmatikus modellek sorozatának létrehozásához vezetett, amelyek a motorkerékpárok lényegét testesítik meg.

Ezek a gépek tisztelik a múltat, gyönyörű részletekkel és különleges motorozási élménnyel hoznak örömet a tulajdonosoknak.

Yamaha XSR – 2020


Az XSR900 2020-ra merész és izgalmas, a 80-as éveket idéző fekete színben kapható, piros és arany díszítéssel az üzemanyagtartályon, ami folytatódik az oldal burkolatokon. Ezt az időtlen megjelenést a Yamaha nyolcvanas években készített motorjai ihlették, és most így tisztelegnek a Special Edition RZ250 legendás, folyadékhűtéses, kétütemű modelljei előtt, amelyek abban az időben uralták az utcákat.

Yamaha XSR – 2020

Az XSR700 és az XSR900 új fehér színt kap, emellett piros alapon fehér és fekete csíkozással a tankon, piros első sárvédővel és arany kerekekkel büszkélkedhet a Sport változat. A stílusos első és hátsó lámpák mellett kipörgésgátló, csúszó kuplung és választható motor vezérlési sémák gazdagítják a felszereltséget.
Az XSR700 XTribute az ős XT ihlette színekkel és grafikával érkezik.

Yamaha XSR – 2020

Különleges XT-stílusú lapos ülése, terep kormánya és Pirelli MT60RS gumiabroncsai árulkodóak.
Az SCR950 masszív megjelenését a 950 cm3-es 60 fokos V-motornak, a kézműves acél sárvédőnek és küllős alumínium kerekein feszülő Bridgestone gumiabroncsainak köszönheti. Az élénk piros és fekete árnyalat az idei újdonság.
Az XV950R Bobber stílusú motor, ami japán eredetét le sem tagadhatná.

Yamaha XSR – 2020

A 950-es 60 fokos V-motor nagy nyomatéka az alsó és középső fordulatszám tartományban, a 12-küllős öntött kerekek, az alacsony ülésmagasság és a szürke szín megdobogtatja majd a stílust kedvelők szívét.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes