Ninja 650 – 2020

A Ninja 650 a gyártó szerint megérett a frissítésre, ezért átdolgozták a  két hengerest. A sportosabb megjelenés felé tolták el a hangsúlyt, és ebben a Szuperbike Világbajnokságban szereplő gyári csapat sikereinek nagy szerepe van. Kisebb teljesítménye ellenére, a verseny sportot idéző új modell ideális nagykövete a Ninja márkanévnek a „közép” kategóriában.

A Ninja név már-már a sportosság szinonimája, ezt a vonalaz erősíti a felső burkolat szélesítése és ferdítése hátra, ami szupersportos megjelenést kölcsönöz a motornak.

Kawasaki Ninja 650 – 2020

A szélvédő alacsonyabb mégis  megfelelő szélvédelemről gondoskodik. Két LED-es fényszóró kapott helyet a fejidomban, mindkettő tompított és távolsági fényszóróval, valamint helyzetjelző lámpával segíti a jobb láthatóságot és az észlelhetőséget. A 4,3 hüvelykes, digitális TFT színes kijelző – a Kawasakinál az első a 650-es géposztályban – olyan kiegészítő funkciókat is kínál, amelyek az előző modellnél nem voltak.

Kawasaki Ninja 650 – 2020

A képernyő háttér színe választható (fekete vagy fehér), és a képernyő fényereje automatikusan beáll az aktuális fényviszonyokhoz. A műszerfalba épített Bluetooth chip lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolódást okostelefonnal. A „RIDEOLOGY THE APP” alkalmazás segítségével számos funkció érhető el:
– Járműinformáció: üzemanyag-fogyasztásmérő, kilométer-számláló, karbantartási ütemterv.

Kawasaki Ninja 650 – 2020

– Menetlevél: A GPS-útvonal-információk, valamint a motorral kapcsolatos információk naplózhatók.
– Telefonos értesítések: hívás vagy e-mail érkezéséről a műszerfalon értesítés jelenik meg.
– Beállítások: Előnyben részesített információk megjelenítése, az okostelefonon keresztül módosítható.
A soros erőforrás maradt, de a középső fordulatszám tartományban növeltek a nyomatékon, emellett a károsanyag kibocsátás csökkent.

Kawasaki Ninja 650 – 2020

A motor teljesítménye 68 lóerő (50,2 kW) 8000-es fordulatszámon, a legnagyobb forgatónyomaték 64 Nm 6700-as percenkénti fordulatnál. A kezelhetőség javítása érdekében Dunlop Sportmax Roadsport 2 gumiabroncsokat szerelnek a kerekekre. Szembetűnő változás az utas számára készített vastagabb és szélesebb ülés. Az európai jogosítvány kategóriákhoz igazodva 48 lóerős változatban is kapható.
Számos Kawasaki tartozékot kínálnak a Ninja 650 sportos megjelenésének, vagy kényelmi funkcióinak javítására.

Kawasaki Ninja 650 – 2020

A külcsínt és komfortot befolyásoló kiegészítők között magasabb szélvédőt találunk, akár füst színben is, TFT kijelző védőfóliát vagy magasabb ülést (+30 mm) lehet vásárolni. A túrázásban gondolkodók szövet oldaltáskákat, tanktáskát, felső dobozt, tankvédőt, hűtőrácsot, bukógombát választhatnak a kínálatból. A 2020-as évjárat színei: lime zöld-fekete, metál fekete és fehér-fekete.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes