Givi Sport-T sorozat

A GIVI könnyű táska kollekciója a „gyors motorokhoz” hőformázott modellekkel egészül ki. A figyelemre méltó ST606 sport hátizsák ellopja a show-t a család többi tagja elől, rendkívül stabil teljes kapacitással is, még nagy sebességnél sem jelent gondot viselése.

A Sport-T sorozat 2020-ra szinte teljes átalakuláson ment keresztül, az összes újdonság előre merevített szerkezettel érkezik. Ez a megoldás a lágy táskákat ötvözi a kemény dobozok tulajdonságaival.

Givi Sport-T

Tekintettel a megcélzott vevőkörre, aerodinamikai kialakítására is volt gondjuk a mérnöknek. Az újdonságok:
ST609 – párban kapható bővíthető oldaltáska (25 + 25 liter), Easylock rendszerrel.
ST607B – Bővíthető nyeregtáska (22-26 liter). Univerzális rögzítési lehetőség négy hevederrel.
ST608B – 3 literes lábtáska három belső zsebbel, amelyek közül az egyik okostelefon tartó.
ST606 – 22 literes hátizsák kemény héjjal.

Givi Sport-T


Az „UV-tesztelt”, nagy szilárdságú 1200D / PVC poliészter kompozit anyagot, poliuretán betétekkel és hőformázott karc álló bevonattal kombinálták. Az ST606 belső térfogata 22 liter, aerodinamikai kialakítása jól illik sport vagy csupasz motorokhoz. A stabil és kényelmes utazás, – akár nagy sebességgel – a lélegző anyag erős, párnázott, gyors csatlakozós vállpántjai, mellkas és derékpántjai biztosítják. Az ST606-nak 2 oldalsó zsebe van, cipzárakkal, amelyek közül az egyikben akár egy literes palack is szállítható. A fogantyúnál egy szemüvegtartót alakítottak ki.

Givi Sport-T

Belül 3 zseb van, az egyikben elasztikus elválasztás, a másikban az előformázott fedél alatt cipzárral zárható rekesz található. A kialakítás 13-as képátlóig tablet vagy laptop elhelyezésére is lehetőséget ad. A gyártás minősége, a formatervezés és a kialakítás kombinációja mellett nem mehet el egyetlen sport vagy meztelen motor tulajdonosa se, aki poggyász szállításban gondolkodik.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes