Kappa KV38 Houston Spray

A Kappa zárt sisak kollekciója a ‘graffiti’ művészeti stílus jegyeivel, egyedi mintákkal bővül. A nők számára is elérhető verzióban, a KV38 merész és szeszélyes grafikái képesek még a téli napok legszürkébb pillanataiba is színt vinni.

A Kappa sisak kínálata egyre inkább olyan modellekre összpontosít, amelyek képesek lépést tartani a jelenlegi trendekkel.

Kappa KV38 Houston Spray


Gyakran merész mintákkal és színekkel jelennek meg, amelyek kiesnek a piac többi szereplője által képviselt irányzatokból. Pontosan ezt tette most is az új zárt sisak típusával. A Houston Spray sorozat az utca egyedi művészetét kínálja egy sisakon. A Kappa mindig figyel női ügyfélkörére, bizonyítja azzal, hogy a sisakokat olyan színekben kínálja, ami méltán tarthat érdeklődésre számot a hölgyek körében, ilyen például a fukszia.

Kappa KV38 Houston Spray

A KV38 Houston lehetőségei nem állnak meg a grafika merészségében, mert ez a modell a klasszikus Basic változat legtöbb tulajdonságát örökölte. A három egyszínű héjhoz bevált műszaki tulajdonságok társulnak, és kiemelkedik az ár, ami kétségkívül nagyon csábító. A sisak tömege 1490 gramm, mikrometrikus csat rendszerrel könnyíti meg a le- és felvételt.

Kappa KV38 Houston Spray

A plexin Pinlock előkészítés teszi hidegebb napokon biztonságosabbá a kilátást. A négy állítható szellőzőnyílás melegben tesz jó szolgálatot, a légcsere elősegítésével. A kivehető, mosható bélés a tisztítást könnyíti. A sisak méret tartománya XS-től XXL-ig terjed, hölgyek részére XS-től M-ig. A Spray kivitel színei: matt fekete / kék / sárga, matt fekete / sárga / piros, fehér / kék / piros, matt fekete / fehér / fukszia.

Kappa KV38 Houston Spray

A Basic vonal színei: matt fekete, titán szürke, fehér.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes