Ducati Scrambler 1100 PRO és Sport PRO – 2020

Még több örömöt fog okozni a Ducati Scrambler 1100 Pro és Sport PRO nagyobb teljesítménye a stílus iránt fogékony vásárlóknak. A szabadságot megtestesítő megjelenést sikerült ötvözni az agilis viselkedéssel és a biztonsággal. A „Land of Joy” filozófia megtestesítője hű társ lehet a hosszabb túrákon vagy a városi közlekedésben, akár utassal is.

Az 1079 köbcentis motor hatalmas nyomatékot biztosít már az alsó fordulatszám tartományokban.

Ducati Scrambler 1100 PRO


A 15 literes üzemanyagtartály, a komfortos vezetési pozíció az új ülés felülettel hosszútávon is kényelmes. A kétszínű fényezés az „Ocean-Drive” díszítéssel, a fekete rácsos vázzal és az alumínium hátsó lengőkarral, valamint a feketére festett borításokkal teljesen új külsőt kapott.

Ducati Scrambler 1100 PRO

A jobb oldalon futó kettős kipufogó vég és a mélyen elhelyezett rendszámtartó összetéveszthetetlenné teszi a motor hátsó részét.

Ducati Scrambler 1100 PRO

További jellemző az első fényszóró, amin a 70-es években divatos „X” díszítés tér vissza. A Scrambler család legerőssebb tagjai az 1100 PRO és az 1100 Sport PRO. Ehhez illesztettek megfelelő stílusos futómű alkatrészeket, mint az Öhlins első villa, az alacsonyabb kormány vagy a Cafe-Racer világot idéző visszapillantó tükrök.

Ducati Scrambler 1100 PRO

A Sport PRO változat matt fekete fényezésével és az oldalidomon látható 1100- logójában különbözik a testvér modelltől külalakra. A Sport változathoz alapáron jár a kipörgésgátló (DTC), a kanyar ABS, amely a motor ledöntött helyzetében történő fékezéskor is biztosítja a legrövidebb fékutat.

Ducati Scrambler 1100 PRO

A három motorvezérlési séma közül (Active, Journey, City) a vezetési stílusnak és a közlekedési környezetnek megfelelően lehet változtatni a motor karakterisztikát. A gyár ígérete szerint a két új modell március végétől lesz elérhető a kereskedői hálózatban.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes