Piaggio Beverly – 2020

A 2001-ben bemutatott Piaggio Beverly forradalmasította a közepes méretű robogók piacát. Vonzó formatervezésű, kiváló teljesítményű járművet kínáltak nagy átmérőjű kerekekkel, motorkerékpár-típusú vázzal és kirűnő futóművel a Beverly kereskedelmi sikere nem maradt el. Folyamatos modell frissítésekkel igyekezett a gyártó az eladási listák felső részében maradni az évek során.

A Beverly 2020-as kiadása 300-as és 350-es motorral kerül a kereskedőkhöz. Ez utóbbi innovatív, nagy teljesítményű erőforrása 2011-ben mutatkozott be először a SportTouring verzióban.

Piaggio Beverly


Most az egész Beverly család megkapta, a Beverlytől az S változaton át a Beverly Tourerig a 300 cm3-es, egyhengeres, négyütemű, 4 szelepes, elektronikus befecskendezésű motorját, aminek maximális teljesítménye 21 lóerő, 7250 fordulat / perc fordulatnál, maximális forgatónyomatéka 22,5 Nm 5750 fordulat / perc fordulatszámon. Ezekkel az értékekkel ideális a városi forgalom leküzdésére, közepes távokra, akár egyedül vagy két személlyel.

Piaggio Beverly

A Beverly négyütemű, négyszelepes, elektronikus befecskendezéses és folyadékhűtéses 350-es egyhengeres motorral is készül. Ezt a motort úgy fejlesztették, hogy egy 400 cm3-es blokkhoz hasonló teljesítményt adjon le, de a kompakt méretei és a tömege a 300 cm3-es kategóriával összhangban maradjon. Ez első és egyetlen robogómotor, amelynek automata váltóját több tárcsás nedves tengelykapcsolóval hajtják meg. Rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett, a maximális teljesítménye 30,2 lóerő, maximális nyomatéka 29 Nm 6250 fordulat / percnél.

Piaggio Beverly

A váz és  a felfüggesztés kiváló vezethetőséget és vezetési élményt garantál. A teljes Beverly család alap felszereltségéhez tartozik az ABS fékrendszer és az ASR kipörgésgátló. Az ülés távirányítóval nyitható és opcionális tétel a kereső funkció, ami a jelzőfények villogásával segít megtalálni a járművet. A láb pajzsban található tároló rekesz praktikus és funkcionális USB portot tartalmaz, amivel minden modern elektronikus eszköz töltése megoldható.

Piaggio Beverly

Az elegáns műszercsoport LCD kijelzővel tájékoztat, az ASR a kormányon található gomb segítségével kikapcsolható.
A karosszéria kialakítása elegáns és kifinomult részletekkel rendelkezik, mint a LED-es helyzetjelző lámpák és hátsó lámpa. Felegyenesedett és nyugodt vezetési helyzettel, kiváló szélvédelemmel és az ülés alatti rekeszben elhelyezhető két sisakkal kíván a leendő tulajdonosok kedvében járni. Az S változat a Beverly sportosabb verziója egyedi színekkel és matt sötétszürke festett részekkel fiatalos és agresszív benyomást kelt.

Piaggio Beverly

A Beverly S váza és futóműve, központi üzemanyag-tartálya a lábtámasz alatt alacsony tömeg középpontot biztosít. A 350 Tourer, a termékcsalád zászlóshajója, 330 cm3-es egyhengeres motorral indul harcba a vevők kegyeiért. A Tourer praktikus és sportos füst színű szélvédőt kapott, a 36 literes felső doboz a jármű színével harmonizál, a háttámla az ülés huzatával megegyező kivitelben készül. A PIAGGIO MIA rendszeren keresztül az okostelefon Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a járműhöz.

Piaggio Beverly

Az alkalmazás segítségével információ rögzíthető és jeleníthető meg az utazásról és a jármű működési állapotáról a mobilkészüléken.
A Piaggio Beverly 300 és 350 klasszikus és népszerű bianco pasztellóval (pasztellfehér), matt Nero Carbone (szén fekete) fényezéssel kapható. Mindkét típus részletei megegyeznek, a fekete kormányrúd vég, a fekete ülés dupla öltéssel, a végáttétel burkolatának fekete pigmentált felületében. Fényes fekete a csomagtartó, a villák, a központi alagút, a felnik, a visszapillantó tükrök és a hangtompító hővédője. A Piaggio Beverly 300 S és 350 S színei a Blu Nettuno (Neptun kék), Verde Laguna (Lagúna zöld) és Argento Cometa (Ezüst).

Piaggio Beverly

Mindegyikben közös stílus a fekete ülés dupla öltéssel piros és szürke cérnával, fekete kormányvégek és a fekete véghajtás ház. Matt sötétszürke a csomagtartó, a villák, a központi alagút és a felnik. A Piaggio Beverly 350 Tourer speciális pasztell színe a Grigio Materia (szürke), fekete üléssel, amiben ezüst betétet helyeztek el. Az egyéni igények kielégítése érdekében számos kiegészítőt kínálnak még a szélvédőtől a hátsó dobozokon át.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes