IXS Powells-ST túrakabát

Az IXS svájci cég, így érthető, hogy az alpesi ország folyamatosan változó időjárása milyen inspirációval szolgált a most megjelent Powells-ST dzseki megalkotása során. Függetlenül attól, hogy a túra során esik az eső, fúj a szél vagy melegen süt a nap, ezzel a kabáttal tökéletesen fel lehet készülni minden időjárási körülményre.

A solto-TEX (poliuretán) „Z“ membránnak köszönhetően teljesen száraz marad a motoros, a nedvesség és a szél megbízhatóan távol marad a testtől.

IXS Powells-ST

A kivehető CYNIX (poliészter) bélés kellemesen melegen tart, a hat szellőzőnyílás meg elegendő mennyiségű friss levegőt biztosítanak, ha melegszik az idő. A Powells-ST túra dzseki fontos jellemzője, hogy mennyire kényelmes. A külső anyaga 500D AIRGUARD és 630D DYNAX anyagból készül. A derék, a csípő és a kar különféle beállítási lehetőségei segítik a kabát optimális illesztését, függetlenül attól, hogy mit visel alatta a gazdája.

IXS Powells-ST

A gallérnál lévő Fidlock mágneses rögzítő segít, hogy ne tapadjon a nyakhoz. Az elengedhetetlen dolgok elhelyezésére hat külső, egy napóleon, két belső a termobélésen és még két belső zseb a belső részen. A könyök- és váll-, valamint a hátvédő a legújabb szabványoknak megfelelő tesztelésen esett át (EN 1621-2: 2014 szabvány, 1. szint).

IXS Powells-ST

A fényvisszaverő nyomatok növelik az aktív biztonságot. A férfi szabvány méretek S-től 9XL-ig tartanak, de készül belőle hosszított méret LM-LXL jelöléssel, a rövidebb szabásúakat KM-K2XL tartományban lehet megvásárolni. A hölgyek a normál méretek között DS-től D6XL-ig válogathatnak, a rövidebb szabásúak DKXL-tól DK4XL-ig állnak rendelkezésre. Választható színek: fekete-fehér, fekete-piros-fehér, fekete-fényes sárga, a világító sárga-fekete verzió csak férfi méretben készül.

IXS Powells-ST

Az IXS Powells-ST túra dszeki minden bizonnyal a megfelelő választás, annak aki a műszaki tartalom mellett ad a jó megjelenésre is.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes