Hevik B-17

Egy újabb Hevik ruhadarab a B-17, ami kinézetre a férfi repülős dzsekik ikonikus stílusában a gallér,  a mandzsetták és a derék rész kötött anyagból készül. A változó időjárási viszonyokhoz alkalmazkodó új modell, alkalmi és nagyvárosi használatra ajánlott, váll- és könyökvédője megfelel a szabványi előírásoknak.

A divat trendekkel kapcsolatos figyelem kétségtelenül a 2020-as kollekcióban is megjelenik a Heviknél. Ezek között a B-17 az “URBAN” sorozatba tartozó rövid kabátot takar, amit a repülősök által használt időtlen bombázódzseki ihletett.

Hevik B17

Neve tisztelgés az amerikai légierő híres négymotoros gépe előtt, amelyet az 1930-as években fejlesztettek ki. Első pillantásra a galléron, a mandzsettákon és az alján használt kontrasztos pamut tűnik fel, ez a kényelmet szolgálja, és régies külsőt is kölcsönöz. A kabát külső anyaga 500d nylonból készül, ellenálló és könnyű. A szélálló tulajdonságot nagyra értékeli, aki a tavasszal és ősszel használja a felsőt.

Hevik B17

Emellett a B-17 rendelkezik a vállnál és a háton szellőzőkkel a melegebb napokra, és nem maradhat el a fényvisszaverő betét sem. A biztonságot a vállon és a könyöknél elhelyezett protektorok (EN 1621-1: 2012 1. szint), valamint a hát belső oldalán kialakított zsebbe helyezhető gerinc védő szolgálja, ez utóbbi külön vásárolható meg. Különös figyelmet fordítottak minden részletre, kezdve a három cipzáras első zsebektől a fényvisszaverő logókig.

Hevik B17

A B-17 három színben kapható, klasszikus sötétkék, jég szürke valamint hamu szürke árnyalatban. A méretválaszték S-től 4XL-ig terjed. A kabát védőeszközként az EN 17092: 2018 A szabvány követelményeinek felel meg.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes