Givi Weightless

A félig merev dobozok új sorozatával a Givi nem titkolt célja, hogy, visszatérjen az élmezőnybe ebben a piaci szegmensben. Jelenleg egy pár oldal és egy felső áll az érdeklődők rendelkezésére, amelyeket a Monokey rendszerrel rendelkező tartókra lehet könnyen rögzíteni. A nyergen átvetett öveket el lehet felejteni, és a táskák a csupasz és sport motorokon egyaránt jól mutatnak.

A Givi márka mindig elkötelezett volt a motorkerékpárok és robogók poggyász szállítási megoldásai iránt. Előre látva a trendeket, szuper könnyű, félig merev Weightless névre keresztelt kollekcióval lepte meg a vásárló közönséget.

Givi Weightless

A katalógusban WL900 az oldal, és WL901 a felső táska kódja. A Monokey rendszer kéznél volt, hiszen rendelkezésre áll majdnem minden motor típushoz. A kofferek adta tartást ötvözték a puha táskák tulajdonságaival, hogy a klasszikus kemény dobozokat elvető vásárlók is megtalálják igényeiknek megfelelő dobozokat. A Weightless hőformázott ABS műanyagból készül, ez biztosítja a táskák teljes terhelhetőség mellett  az alak tartást.

Givi Weightless

Az aerodinamikai kialakítás és az ésszerű vonalak hozzájárulnak a stílusos megjelenéshez. A WL900 párban kapható, belső kapacitása oldalanként 25 liter, emellett kompatibilisek a PL, PLR, PLO, PLOR kódjelű csomagtartókkal. A merev külső puha tapintású belső bélést, hálós zsebet, rögzítésére szolgáló rugalmas szalagokat rejt, és fogantyúval segíti a kézi szállítást. A kifinomult esztétika nem marad észrevétlenül, amelyet tovább erősít a külső héj gyémánt textúrája és az ezüst embléma.

Givi Weightless

A WL900 biztonsági zárral rögzíthető a motorkerékpárra szerelt platnihoz. A nyitást és zárást robosztus cipzár garantálja, amely az alapfelszereltség részét képező kombinációs zárral véd az illetéktelen nyitás ellen. Ennek a doboznak további sajátossága, hogy a belső térfogatot 29 literről 34 literre lehet növelni. Így már elegendő hely van egy zárt sisak elhelyezésére.

Givi Weightless

Ez a funkció a tanktáskák térfogat növelésére kialakított rendszeren alapul. A Monokey platnikkal kompatibilis, és az oldal dobozokhoz hasonló módon rögzíthető. Ezen is van fogantyú, és az oldal táskákkal harmonizáló elegáns díszítés. A táskák egyenként 5 kg tömegű poggyászt képesek vinni, a WL 900 méretei: 491x360x247 mm, a WL901-é 460×266 vagy 293×386 mm. Egyelőre csak fekete színben kapható a kollekció.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes