Egy sisak, két változat – LS2 Bob

Az LS2 kollekció excentrikus sisakja egy modellen belül, mindjárt két változatban készül. A Bobberek megjelenésére jellemző a sárvédők vagy szükségtelen elemek eltávolítása, hogy csak a motorkerékpárok legfontosabb részei maradjanak. Ezt fejezi ki egyértelműen a sisakgyártónál a Bob, amit egyszerűsége és formája tesz modern klasszikussá.

A HPFC (High Performance Fiber Composite) héjszerkezet különböző rétegekre felvitt üvegszálas szövet kompozitból áll.

LS2 Bob

Az LS2 technológiája a világ egyik legfejlettebb eljárása, üveg- vagy szénszálas lemezeket először poliészter gyantákkal átitatnak, majd speciális mintákba helyezve nagy nyomással alakítják ki a végleges formát. Ez a sisak tömegén is meglátszik, 1000 grammot nyom a mérlegen, és ez kellemes, kényelmes viseletet nyújt. A párnázott belső rész, lélegző és hipoallergén szövetekből készül.

LS2 Bob

Fontos megjegyezni, hogy fényvisszaverő anyagból készült kis betétet helyeztek el a sisak hátsó részenek közepén, ami jobban láthatóvá teszi a motorost a mögöttes forgalom számára.
A másik változat szénszálból készül, és a piacon elérhető legkönnyebb sisak, csak 850 gramm a tömege. Kiváló minőségű anyagokkal a belső részben, ahol a perforált bőrt más lélegző és hipoallergén szövetekkel kombinálták, így válik az LS2 kollekció egyik legexkluzívabb darabjává. A Bob két változatában három méretű héjjal és öt belsővel (EPS) készül.

LS2 Bob

A kis héj az XS – S, a közepes héj megfelel az M és L, míg a harmadik az XL és XXL méretet fedi le. A siakokban megtalálható a mára elengedhetetlen napszemüveg, aminek felületét karcálló kezeléssel és UV-védelemmel láttak el. Speciális polimerekből készül, így különösen ellenálló az ütésekkel szemben és torzítás mentes, maximális élességet és láthatóságot biztosít a 3D Optical Correct technológia. A teljes kényelem elérésének érdekében a napellenző két fokozatban állítható, ami a motoros arcának és orrának megfelelően rögzíthető.

LS2 Bob

Egy másik fontos elem a sisak hátsó részén helyezkedik el, ami nagyon egyszerűen mágnesekkel teszi lehetővé a maszk gyors és egyszerű rögzítését. Az alapmodell (HPFC) Solid verzióban matt és fényes fekete, valamint Nardo szürke árnyalatban kapható. Míg a Lines változatot a fekete szín jellemzi.

Szöveg: Buny

Kép: LS2

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes