Négy új gumiabroncs 2020-ra a Metzelertől

A Metzeler mindig a kutatás és a technológiai innováció élvonalában járt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 2020-as szezonra bemutatott négy új gumiabroncs modell. A SPORTEC M9 RR, a ROADTEC 01 SE, a RACETEC TD Slick és a ROADTEC SCOOTER abroncsok tovább erősítik a márka kínálatát több szegmensben.

A SPORTEC M9 RR minden bizonnyal a legjobban várt újdonság a szupersportos beállítottságú vezetők számára, akiknek lehetősége volt kipróbálni a SPORTEC M7 RR által nyújtott kiváló élményt. A SPORTEC M9 RR, amint az a névből kitalálható, szoros kapcsolatban áll elődjével és napi használatra tervezett, sportos közúti gumiabroncsok sorozatát gyarapítja, amely garantálja a nagyszerű vezetési élményt, a biztonságot és a sokoldalúságot. Az RR a Road Racing kifejezést jelenti, amiről az ikonikus Man-szigeti TT versenyen nyertes Dean Harrison jut az eszébe a versenyt követőknek. A közúti versenyeken nemcsak a teljesítményre, hanem a közúti használathoz kapcsolódó tulajdonságokra is hangsúlyt kell fektetni.

Metzeler 2020

Figyelemmel kell lenni a kiszámíthatatlan időjárási viszonyokra és az útburkolatokra. A SPORTEC M9 RR tökéletesen ötvözi a napi használat sokoldalúságát, a márka verseny tapasztalataival. A SPORTEC M7 RR bevezetése óta a motorkerékpár-technológia egyik legszembetűnőbb újítása az elektronikus támogatás fejlődése volt, ezek a vezetőnek nagyobb biztonságot nyújtanak, a motorkerékpár típusától függetlenül. Ebben az összefüggésben a gumiabroncsok alapvető szerepet játszanak abban, hogy lehetővé tegyék az elektronikának a jármű valódi viselkedésének visszajelzését és kalibrálását a legjobb vezetési élmény és az optimális teljesítmény leadás érdekében. A Metzeler Kutatási és Fejlesztési Központ számára a legnagyobb kihívás az volt, hogy a SPORTEC M9 RR teljesítményét a motorkerékpárok széles választékához igazítsa, lehetővé téve az elektronikus rendszerek megfelelő működését. A SPORTEC M9 RR elsősorban szupersport és meztelen motorokra ajánlott, ahol sportos vezetési stílus előfordul és szinte minden nap és minden körülmények között használják a motorokat. A SPORTEC M9 RR sorozat három első és kilenc hátsó gumiabroncsot tartalmaz.
A többszörös díjnyertes ROADTEC 01 2015 óta a sport-túra gumiabroncsok területén ért el sikereket, de most eljött az idő hogy átadja helyét az új ROADTEC 01 SE modellnek. A ROADTEC 01 SE megtartja elődje kivételes tapadási teljesítményét nedves körülmények között, tartósságát.

Metzeler 2020

Az újdonság sportjellemzők tekintetében felülmúlja elődjét, a szupersport és meztelen, valamint sporttúra motorosok számára szükséges tapadás és agilitás szempontjából. A ROADTEC 01 SE első kerékre szerelhető abroncsai szilícium-dioxid keverék legújabb verziójával készülnek, a futófelület ugyanazzal a mintázattal rendelkezik a középső szakaszban, ami kulcsfontosságú eleme annak, hogy kivételesen tapadjon az alacsony súrlódású felületeken. A vállak karcsúbbak, és a relatív szerkezeti finomítás optimalizálja a teljesítményt a karcsúság révén, javítva az agilitást és a kormányzási stabilitást. A ROADTEC 01 SE hátsó abroncsai két vegyületet használnak, és az elsőhöz hasonlóan a futófelület mintázatának sportosabb fejlődéséről tanúskodnak, amelynek célja a nagyobb haladási sebesség elérése élesebb, ferde szögekben, valamint a kényelem és a vezetési élmény fokozása, amely képes kielégíti még a legigényesebb motorosokat is, hosszú és kanyargós utakon.
A RACETEC TD Slick a METZELER verseny gumiabroncs sorozatához tartozik, amelyet versenyzőknek szántak verseny és edzés céljára. A RACETEC TD Slick egy sima gumiabroncs, amely használható gumiabroncs-melegítő nélkül is, és az optimális teljesítmény biztosításához nincs szükség speciális beállításra. A RACETEC TD Slick legfontosabb tulajdonságai: optimális teljesítmény, sokoldalúság különböző felületeken és üzemi hőmérsékleteken, nagy kopásállóság és a hátsó gumiabroncsok forgásirányának megfordíthatósága.

Metzeler 2020

A RACETEC TD Slick ezért minden versenyzőnek megfelel, aki nem akarnak slick abroncsok nélkül menni a pályán, a szakértő versenyzőknek, akik plug-and-play terméket akarnak a hosszú ingyenes pályázásra, valamint akiknek tartós gumiabroncsra van szükségük. Náluk figyelembe kell venni a futásteljesítményt, a kiváló minőség / ár arányt, hogy összpontosíthassanak a köridő javítására a versenyhétvégén. Az abroncs 17-es átmérővel négy méretben kapható: 120/70 első és 180/55, 190/55 és 200/55 hátsó.
A ROADTEC Scooter minden típusú robogóhoz jó, 10-es és 16-os közötti méretű kerekekhez. A ROADTEC Scooter rendkívüli rugalmassággal és sokoldalúsággal büszkélkedhet, megfelel az időjárás, a hőmérséklet és az útburkolat által támasztott kihívásoknak. A fejlesztés inspirációját természetesen a ROADTEC 01 adta, a robogó használatához kötődő igények optimalizálásával. A teljes választékban 51 méret található, és az újdonság fokozatosan leváltja a jelenlegi katalógusban szereplő FEELFREE, FEELFREE WINTEC és az ME 7 TEEN abroncsokat.

Metzeler 2020


Pontosabban a ROADTEC Scooter nagyobb tapadást garantál nedves és alacsony súrlódású felületeken, nagyobb hőmérsékleti tartományokban történő felhasználást tesz lehetővé, jobb kezelhetőség mellett. Ennek az új gumiabroncsnak a futófelület-kialakítása közvetlenül a ROADTEC 01-en alapul. Előnye a kényelem és az első osztályú tapadás, amit a ROADTEC 01 mintázat garantál. Az elődökhöz képest a ROADTEC Scooter kerekített profillal rendelkezik, amely növeli a futófelület érintkezési felületét, és merevebb szerkezettel rendelkezik, ez javítja a kezelhetőséget. Végül, a ROADTEC Scooter magas szilícium-dioxid tartalma miatt nedvesebb körülmények között jobban ellenáll és nagyobb hőmérsékleti tartományban használható.

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes