SYM Maxsym 400i – 2020

A vadonatúj Maxsym 400i 2020-as változata örökölte az első generációs 400 cm3-es, egy hengeres motor minden jó tulajdonságát, és a piaci szegmens további meghódítására törekszik Euro5 kibocsátási normáknak megfelelően működő erőforrásával.

Nagyon magasan van a léc az új modellnek, hiszen az előd nagy sláger volt a kényelmes és gyors robogót kedvelő motorosok körében. A  fejlődés nem állhat meg, gondolták Tajvanban, és az újdonság könnyebb vázat kapott, hogy kis sebességgel haladás során a motor manőverező képessége sokkal jobb legyen.

Sym Maxsym 400i – 2020

A blokk belsejében is változtattak a súrlódási veszteségek csökkentése érdekében. Ez az átdolgozás a menet dinamika mellett, az üzemanyag fogyasztásra is pozitív hatással van. A 400-as a megújulás után, az elektronikus befecskendezéssel 24,3 kW (33 lóerő) teljesítményt ad le 6500-as fordulaton, a maximális forgatónyomaték 37,8 Nm 6000 percenkénti főtengely fordulatnál.

Sym Maxsym 400i – 2020

Az Euro5 kibocsátási értékek elérése miatt változtattak a légszűrőn, sikerült jobb áramlást elérni. A kipufogó sem kerülhette el az átdolgozást, a két kivezetésű végdob stílusa jól illeszkedik az „átrajzolt karosszériához“. Az újdonságot megkülönbözteti a régebbi modelltől, hogy LED-es fényforrások világítják meg az utat elől, és biztosítják a láthatóságot hátul. Az elektronikus fejlesztés kulcs nélküli indítást tartalmaz, valamint a forgalomba helyezés követelményeinek megfelelően TCS rendszer szolgálja még a biztonságot az ABS fékrendszer mellett.

Sym Maxsym 400i – 2020

A dupla első 275 mm-es tárcsákhoz tartozó féknyergek radiális rögzítést kaptak a kor követelményeinek megfelelően, a hátsó szimpla tárcsa is 275 mm átmérőjű hagyományosan rögzített féknyereggel. Az első keréken 120/70-15-ös, a hátsón 160/60-14-es abroncsok feszülnek. Elől teleszkóp villa, hátul tűgörgős csapágyon elmozduló lengőkar gondoskodik két hagyományos rugóstag segítségével az útegyenetlenségek kiszűréséről. A 800 mm magas ülés alatt kialakított tárolóban két sisak, egy zárt és egy nyitott fér el.

Sym Maxsym 400i – 2020

A térdnél két rekesz szolgál apróbb dolgok elhelyezésére, természetesen az USB csatlakozási lehetőség sem hiányzik. A komfortot tovább növelték a szerszám nélkül állítható első szélvédővel. A tank 13 literes kapacitással büszkélkedhet.

Szöveg: Buny

Kép: SYM

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes