IXS túra ruházat

Egy megfelelő ruha elegendő ahhoz, hogy motorral bemenjünk dolgozni vagy kalandozzunk egy kicsit. Az évek alatt felhalmozott tapasztalatok alapján az IXS fejlesztési osztályán minden a fenti körülmények között előforduló szempontot figyelembe véve új GORE-TEX ruhát készítettek. A funkció tervezése során azonban a következőre összpontosítottak: megfelelni a kaland motorozás kihívásainak.

A Tour Jacket & Pants Adventure-GTX párosa professzionális túraruha egész évre. Szélálló, vízálló és légáteresztő, bármilyen időjárási körülmények között képes megvédeni használóját.

IXS

A kettő az egyben technológia segítségével külön hordható GORE-TEX védelmet biztosít számos időjárási viszontagság ellen. Az integrált esővédő vízálló gallérral rendelkezik, így a nyak száraz marad, még vízfüggönyszerű eső esetén is. A jól lélegző 3D hálószövet biztosítja, hogy a nedvesség gyorsan távozzon a külső felületre. A külső hőmérséklet emelkedése esetén sem kell megfőni a ruhában, a szellőztető rendszer négy szellőzőnyílással a mellkason és a háton, valamint két kiegészítő nyílással a nadrágon hatékony légáramlást képes biztosítani.

IXS

A fejlesztő csapat rugalmas nadrágméretben gondolkodott, hogy tökéletes illeszkedést érjenek el, a derékméret akár 12 cm-rel szűkebb vagy bővebb lehet. Emellett a nadrág a hátsó részen cipzárazható össze a kabáttal. Elöl az innovatív, szabadalmaztatott IXS mágneses Fidlock gyors rögzítővel (IMC) szinte automatikusan rögzíti a kabátot a nadrághoz. A kabát belsejében futó övszíj a vállakon keresztül futva biztonságos tartást kölcsönöz a nadrágnak.

IXS

Az eredmény egy biztonságos és a további beállítási lehetőségnek köszönhetően kellemes viseletet biztosít függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart a túra. A biztonság a Tour Jacket & Pants Adventure-GTX legfontosabb prioritása. Nincs olyan részlet, amelyet a közlekedésbiztonság szempontjából még nem terveztek és teszteltek volna. A kabátot és a nadrágot dupla öltéssel erősítik meg, és a legújabb szabvány 2. szintjének megfelelő védőeszközöket használják, a sérülésnek kitett részeken.

IXS

Ez azt jelenti, hogy a mindennapi motorozás közben előforduló minden káros hatásokkal szemben, még a legkeményebb esésénél, csúszásnál a használót nem korlátozza a ruházat a szabad mozgásban. Így elmondható, hogy az IXS kalandmotorozás közben is gondtalan élményt biztosít.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes