Stylmartin Grid

Az új Grid-del kiszélesíti a cipő kínálatát a nyári szezonra az olasz gyártó. A neve alapján (rács) könnyedén kitalálható a funkciója. A Stylmartin lélegző és víztaszító viaszos szövetből készíti a felső részt, belső membrán hijján, így garantálja a láb szellőzését. A GRID unisex fazonban és a motoros lábbelikre vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Stylmartin által tervezett cipők családja tovább bővül, tizennégy fazonnal minden évszakra tudnak ajánlani megfelelő lábbelit.

Stylmartin Grid


A folyamatos kutatás és tervezés során szinte minden részletre figyelnek, hogy lehetővé tegyék a divatnak megfelelő modellek kifejlesztését, amelyek egyre kényelmesebbek és távol állnak a „védő cipók“ általános megjelenésétől. A 2020-as kollekció jelenleg hat modellt tartalmaz, amelyek ideálisak melegebb napokra: ATOM, ARIZONA, COLORADO, SUNSET EVO, SECTOR és az újszülött GRID.

Stylmartin Grid

Az újdonság elegáns és vékony sziluettjét nézve, nehéz elhinni olyan alkotóelemek jelenlétét, amelyek „motorkerékpár” védőcipővé minősítik . Ez a Stylmartin nagyszerű képessége, hogy összekapcsolja a divatot a rendkívül műszaki jellemzőkkel. A GRID a védelmi képességet minősítő szabványnak megfelelő (EN 13634: 2017) poliuretán védőeszközt rejt a bokánál oldalán belül.

Stylmartin Grid

A felső, víztaszító viaszos szövet, szín azonos nappa bőrbetétekkel, képes ellenállni az első tavaszi esőnek, ugyanakkor biztosítja a láb hatékony szellőzését, amelyet tovább fokoz a hálós bélés. Egész nap hordható, kényelmes az anatómiai és perforált talpbetétnek köszönhetően, természetesen szükség esetén eltávolítható. A talp fehér színű gumiból készül, megjelenése a szabadidős „kosárlabda cipőkre” emlékeztet.

Stylmartin Grid

A világos talp résszel kellemes kontrasztot ad a felső kék árnyalatával. A cipőfűző fehér vagy a felsővel megegyező kék színével tovább változtatható a külső. Az újdonság 36 és 47 méret tartományban kapható kék színben. További információval a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes