Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

A Suzuki az új V-Strom modellel probléma mentessé tette a világra szóló kalandokat. Aki ilyen nagyban gondolkodik, annak megfelelő tároló kapacitásra is szüksége lesz az út során. Itt lép a képbe a Hepco & Becker, ahol nem hagyják egy ilyen motor tulajdonosait a poggyász probléma megoldása nélkül.

A Lock-it rendszerű doboz tartók használata jó megoldás, mert a gyártó által kínált kofferek palettájáról mindenki ízlésének és rakodási igényeinek megfelelőt választhat.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

Az Xtravel Basic táskával pedig tovább bővíthető a dobozok kapacitása. Ezzel a megoldással éppen csak egy kicsit változik az összkép, ami így is megfelel a trendeknek. Annak is tudnak megfelelő megoldást kínálni, aki kevesebb tároló kapacitással is beéri.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

A C-Bow tartón a könnyű táskáktól a kisebb méretű kemény kofferig bezárólag, nehéz olyan igényt támasztani, amit a kínálat ne fedne le. A kisebb tárgyaknak, mint a telefon vagy pénztárca a tanktáskák kínálnak széles körű elhelyezési lehetőséget a gyors rögzítésű Lock-it rendszerrel.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

A hátsó csomagtartóra Alu- vagy Easyrack tartó kerülhet, amit egy szélesítővel könnyen alkalmassá lehet tenni hosszabb csomagok stabil elhelyezésére. A repertoár itt még nem ér véget, hiszen egy szó sem esett még a védelmi funkciókat ellátó kiegészítőkről. A blokk védelmét szolgáló bukócsőre rögzített V1 táskákkal tovább növelhető a rakodó hely.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

A kaland motorok felszereltségéhez elengedhetetlen lámpa védő rács, vagy a bukócsövön elhelyezhető LED-es pót fényszórók, éppúgy a kínálat részét képezik, mint a középállvány. Ez utóbbi a karbantartás során is jól jöhet.

Suzuki V-Strom 1050 – Hepco & Becker

Laza talajon nyújt nagy segítséget az oldal állvány alsó részére rögzíthető szélesítés, de a blokk alsó részéhez is kapható kartervédő.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes