Vespa Racing kiadás – 2020

Az olyan versenyeken, ahol a sebesség és a harc együtt jártak a motorok és a versenyzők fej-fej melletti küzdelmével, legendás időszak volt a 60-as években, és a motorizáció történetében. Ezek a sportértékek inspirálták az új Vespa sorozatot, amely a Vespa Sprint és Vespa GTS Super Racing modellekre épülnek.

A zöld és fehér alapszínre készített sárga és piros grafika kiemeli a Vespa termékcsalád tagjai közül a Sprint (50, 125 és 150 cm3-es) és a GTS Super (125 és 300 cm3) változatokat.

Vespa Racing – 2020

A változás itt nem állt meg, vadonatúj ülés, arany színű kerekek és matt fekete részletek adnak keretet az esztétikai kiegészítésnek. A Vespa Racing Sixties sorozatot a 60-as évek inspirálta egy olyan világban, amelyben a véleménynyilvánítás szabadsága a jármű testreszabásán keresztül valósult meg. Ebben az évtizedben a versenyzőket a függetlenség és az autonómia nagy szelleme táplálta, amely meghatározta a csapatot, a versenyeket, sőt a motor megjelenését is, különösen a színek és a ráfestett grafika révén.

Vespa Racing – 2020

A színek gyakran tükrözték a származási országhoz tartozás érzését, a grafikus részletek a magáncsapat megkülönböztető és könnyen felismerhető megjelenítését voltak hivatottak képviselni. Ez vizuális tisztelgés volt a márka előtt, amelyek a sportcsapatokat támogatták a győzelem elérésében. A Vespa Racing Sixties visszatükrözi a legendás sportszemélyiségek jellemzőit, felidézve a legendás emlékeit, például a Monaco vagy a Monza Grand Prix pályákat, vagy a történelmi bajnokságot, mint például a Targa Florio.

Vespa Racing – 2020

A nosztalgia azonban csak a külcsínre korlátozódik ebben az esetben, ami klasszikus stílust kínál, sportos testreszabott megközelítésben, ahol a felhasznált anyag és a tapintható értékek, például a szín és a textúra újra felfedezésre kerülnek, a részletek exkluzivitása pedig elismerésre méltóan egyszerű. A klasszikus sportosság garantált mind a Vespa Sprint, mind a Vespa GTS Super alap változataival, az egyszerű színek, például a sárga, a zöld, a vörös és a fehér. Az utas kapaszkodó és a lábtartó matt fekete színe, az első és a hátsó lámpa, a kipufogó borítása, a visszapillantó tükrök, a fedélzeti műszercsoport alapja és az első burkolata, valamint a Vespa GTS Super Racing hatvanas éveket idéző első sárvédőjének címere, mind-mind árulkodó jelek.

Vespa Racing – 2020

A Vespa Sprint és a Vespa GTS Super Racing exkluzivitást és presztízst megjelenítő részlete az új ülés puha, bársonyos nubuk bőr bevonata, kézműves stílusú varrással, amely emlékeztet a versenyek izgalmas és vonzó világára.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes