Akrapovic kipufogók a Triumph modern klasszikusaira

A Triumph klasszikus stílusú motorjaihoz készített a rangos gyártó kipufogórendszereket, hogy az egyedi Akrapovic kinézet és hangzás megjelenhessen a Triumph Speed ​​Twin sorozaton. A titán és a matt fekete szín tökéletesen illeszkedik a motor megjelenéséhez.

A rendszereket úgy fejlesztették, hogy változzon a hang és a teljesítmény, különösen a közepes és magas fordulatszám-tartományon belül, valamint a forgatónyomaték is nagyobb értéket mutasson.

Akrapovic _Triumph T100


Az Akrapovič Slip-On Line (titán) kipufogórendszer a Triumph Speed ​​Twin és a Thruxton 1200 részére készült el, de hamarosan megjelenik a Bonneville T100, T120 és a Scrambler 1200 modellekhez is. A Slip-On Line mélyebb, izgalmasabb hangot ad ki, ami erőt sugároz. Ez az egyedi hang életre kelti a verseny szellemet a vezetőben, és csak megfelelő önuralommal lehet véget vetni ennek az érzésnek.

Akrapovic _Triumph Scrambler 1200

Az újdonság megfelel az EC / ECE típusjóváhagyáshoz szükséges feltételeknek, és könnyebb, mint a gyári rendszer. A súlyon a felhasznált anyagokkal és a belső szerkezet révén sikerült takarékoskodni. A titán külső burkolat alapkivitelben a Bonneville T100, T120 és Scrambler 1200 modellekhez illik, fekete felületkezeléssel a Speed ​​Twin és Thruxton 1200 tulajdonosok választhatják. A gravírozott vagy monokróm logóval ellátott doboknál választható a végek színe (ezüst vagy fekete) és fekete hővédő.

Akrapovic _Triumph Speed Twin

Az Akrapovič kipufogók új kollekciója a Triumph motorok esetében is innovatív, vonzó, a motorkerékpárhoz hangolt sorozat, miközben haladás közbeni „megszólalásában“ a versenyzés érzetét kelti a tulajdonosban.

Szöveg: Buny

Kép: Akrapovic

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes