Harley-Davidson motorokon érkezett a segítség

Motoros összefogással, összesen 18 900 db, a koronavírus elleni küzdelemben nélkülözhetetlen védőmaszk került kiszállításra ország szerte a Református Egyház fenntartásában működő szociális intézményekbe, idős otthonokba, fogyatékkal élők és hátrányos helyzetűeknek fenntartott intézményekbe.

Nehéz időkben összefogásra van szükség. Tudják ezt a Harley-sok is, akik már több alkalommal is bizonyították, hogy készek a jó ügy mögé állni, ezúttal a koronavírus járvány elleni küzdelemben vállaltak aktív szerepet.

Harley-Davidson motorokon érkezett a segítség

Harley-Davidson vasparipáikkal összesen 18 900 darab védőmaszkot szállítottak ki ország szerte a Református Egyház fenntartásában működő szociális intézményekbe, ahol már nagyon várták a védekezéshez szükséges eszközöket.

Harley-Davidson motorokon érkezett a segítség

Budapest, Gödöllő, Üllő, Derecske, Őrbottyán, Tápiószentmárton, Nyíregyháza, Nyírtelek, Debrecen, Nyíradony, Borsodivánka, Miskolc, Mohács, Pécs – a Harley-Davidson Budapest Chapter tagjai, közel 20 motoros 3 610 kilométert megtéve járták be az országot és összesen 25 intézménybe sikerült eljuttatniuk a védőeszközöket.

Harley-Davidson motorokon érkezett a segítség


A Református Szeretetszolgálat levélben fejezte ki köszönetét:
„Ezúton szeretnénk a Harley- Davidson Budapest közösségének megköszönni azt a gyors és hatékony segítséget, amivel a vészhelyzet idején segítettétek Szeretetszolgálatunk küldetését. Hála Nektek a vírus elleni védekezést segítő adományok mindenhová odaértek.”

Szöveg: Harley.hu

Kép: Harley-Davidson Budapest Chapter

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes