Sokoldalúság és kényelem – IXS Sports RS-600

A kétrészes IXS bőrruha ideális társ a sportos élményekhez. A Sports LD RS-600 kabátból és nadrágból álló kollekció olyan, mintha egy darabból lenne. A sportos kialakítást nem rontja az összekötő cipzár takarása, fehér csíkok hangsúlyozzák a sportos vonalakat. Diszkrét IXS címke fejezi ki a márka sokéves versenyzési tapasztalatát.

A kabát és a nadrág külön megvásárolható, és ez óriási előny annak, aki különböző méretben kombinálná. A kabát és a nadrág széles méretválasztékát különböző hosszúságokkal kiegészítik.

IXS Sports LD RS-600

Több lehetőség nyílik a felhasználásra, például a dzseki kombinációja divatos motoros farmerekkel. A kezeletlen borjúbőr nem kopik, a váll, könyök, hát, térd résznél a biztonsági szabványnak megfelelő 2. szintű, míg a csípőnél 1. szintű védelmi képességgel rendelkező protektorokat helyeztek el.

IXS Sports LD RS-600

A fejlesztés során nagy jelentőséget tulajdonítottak a kiváló illeszkedésnek, az elasztikus betéteket ügyesen helyezték el a stratégiailag szükséges területekre. Az eredmény korszerű és mégis rendkívül kényelmes, sportosan illeszkedő ruházat, ami ideális gyors etapokra és hosszabb utakra egyaránt. A kabátba kivehető thermo mellényt illesztettek a hűvösebb napokra, hogy akkor is kellemesen melegen tartson.

IXS Sports LD RS-600

Melegebb napokon a kabátban és a nadrágban lévő könnyű, lélegző hálóbélés biztosítja az optimális hőmérsékletet. Ha több friss levegőre vágyik viselője, akkor négy hatékony szellőzőnyílással szabályozhatja a levegő áramlást a vállakon és a háton. Két külső és egy Napóleon zseb mellett, két belső zseb kínál lehetőséget a legfontosabb tárgyak elhelyezésére. A kar és a lábszár cipzárai segítik viselőjét a fel- és levételben.

IXS Sports LD RS-600

A dzseki 48-62 közötti mérettartományban fekete-piros-fehér, fekete-sárga-fehér, fekete-zöld-fehér és fekete-szürke fehér szín kombinációban kapható. A nadrág méretei 48-62, de a kabáttal ellentétben csak fekete-fehér szín összeállításban kerül az üzletekbe.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes