Suzuki V-Strom 1050 XT Hepco & Becker kiegészítőkkel

Megjelent a Suzuki új V-Strom sorozatának 1050 XT verziója. Mi tagadás, a DR Big külcsín visszatérése nem ártott a modellnek. Az XT házon belül eddig is a tökéletes társ volt az utazásokhoz és kalandokhoz. Azonban a gyár által megálmodott komfort további növelését tűzte ki célul a német Hepco & Becker.

A koncepció alapja a hátsó csomagtartó rendszer, amely tartalmazza a felső dobozt, aminek kiváló rögzítési alap lehet az Alu- vagy Easyrack tartó.

Suzuki V-Strom XT – Hepco & Becker

Így a tárolási kapacitás nem csak egy fürdőnadrágnyi hellyel bővül. Amennyiben valaki nem szereti a merev falú dobozokat, akkor sem kell csüggedni, a felső doboz tartóra szerelhető szélesítésnek köszönhetően nagyobb méretű vászon táska is elhelyezhető.

Suzuki V-Strom XT – Hepco & Becker

Ennek a táskának a rögzítésére számos lehetőséget kínál a gyártó. A Hepco & Becker tanktáskák rögzítéséhez ajánlott a Lock-it rendszerű tartó felszerelése az üzemanyagtank betöltő nyíláshoz. Akinek nem elég biztos ez a megoldás,  hevederek segítségével tovább fokozhatja a csomag biztosítását.

Suzuki V-Strom XT – Hepco & Becker

A motor alkatrészeit védő kiegészítők terén is találunk újdonságokat a kínálatban. Az első lámpára rácsot készítettek és a vezető védelmére is gondolva, elkészült a típushoz a praktikus és a motor stílusához illeszkedő kézvédő. A megjelenés érdekében lassan elengedhetetlen ezeknél a típusoknál a kiegészítő LED világítás.

Suzuki V-Strom XT – Hepco & Becker

A tulajdonosoknak érdemes egy pillantást vetni erre a termékre, ami sötétben is a biztonságot szolgálja, a megvilágított terület növelésével. A biztosabb talajt fogást segíti az oldalállvány alsó részének szélesítése.

Suzuki V-Strom XT – Hepco & Becker

A blokk alsó részének sérüléseit megelőzendő, egy modellre szabott karter védővel kedveskednek a későbbiekben a tulajdonosoknak.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes