Öt év jótállás a BMW bukósisakokra

A BMW Motorrad bukósisakokra eddig vonatkozó 2 éves jótállási időszak visszamenőleg 2020. január 1-jétől 5 évre meghosszabodik. Ez azt jelenti, hogy a motorosoknak még kevésbé kell bukósisakjuk miatt aggódniuk.

A BMW Motorrad termékcsalád minden olyan bukósisakjára, amelyet 2020. január 1. után vásároltak a továbbiakban 5 éves jótállás vonatkozik.

Öt év jótállás a BMW bukósisakokra

Ezen időpont előtt lebonyolított vásárlásokra továbbra is a korábbi, 24 hónapos garanciaidő érvényes. Az új jótállás a résztvevő BMW Motorrad márkakereskedőktől vásárolt bukósisakokra érvényes (ez az összes magyarországi BMW Motorrad márkakereskedést magában foglalja).
A jótállás a termék anyag- és gyártási hibáira terjed ki. A beszerelt BMW Motorrad kommunikációs rendszerek viszont nem tartoznak a BMW Motorrad bukósisakokra vonatkozó új, 5 éves jótállási körébe.

Öt év jótállás a BMW bukósisakokra

A jótállás nem vehető igénybe, ha a hibát vagy sérülést nem megfelelő használat, baleset, vagy nem megfelelő beszerelés okozta – akár harmadik fél által is. A plexin, napellenzőn, sisakhéjon vagy műanyag alkatrészeken lévő karcolások szintén nem képezik részét a gyártói garanciának.

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes