A Honda Gold Wing modelleknél elérhető az Android Auto alkalmazás

A Honda örömmel jelentette be, hogy az Android Auto elérhetővé válik a 2018 után gyártott és forgalomba került Honda Gold Wing modellhez. Az Android okos telefonokkal rendelkező ügyfelek zökkenőmentesen élvezhetik az alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat, például a zenét, a telefonhívásokat és az üzenetküldést. A szoftverfrissítés a tervek szerint 2020 június közepétől lesz elérhető.

Azóta az arany szárnyat viselő modellcsalád a Honda zászlóshajója, mióta 1975-ben a GOLDWING GL1000 Észak-Amerikában forgalomba került.

Gold Wing – Android Auto

2017 októberében a vadonatúj Gold Wing lett a világ első motorkerékpárja, amely rendelkezett az Apple CarPlay-jel. A vezetési élmény fokozására szolgáló navigációs funkciókat és az alkalmazás-specifikus szolgáltatásokat sok vásárló örömmel fogadta. Az Android Auto egy egyszerű és biztonságos módja a telefon motorkerékpáron történő használatának. Az egyszerűsített felülettel és a könnyen használható hangműveletekkel minimalizálták a figyelemelterelést, így a motoros tekintete az úton maradhat. Az Android Auto megkönnyíti a kedvenc zene, média és üzenetküldő alkalmazások elérését a használat közben.

Gold Wing – Android Auto

Az Android Auto Google Asszisztens segítségével a vezető könnyen telefonos kapcsolatban maradhat szeretteivel, útközben kedvenc zenéit hallgathatja, miközben a kezét a kormányon tartja és csak a hangját kell hallatnia. A Honda azt tervezi, hogy még nagyobb kényelmet kínál világszerte az ügyfeleinek, így az Apple CarPlay és az Android Auto a későbbiekben több modellbe is beépítésre kerül. A további információért, részletekért kérjük, keresse föl az alábbi weboldalt: https://www.android.com/auto/

Szöveg és kép: Honda

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes