Hevik Scirocco

A Hevik újdonságai között szerepel egy rövid dzseki, amely egy délkeleti meleg szél nevét viseli, Scirocco. Tervezése során a városi nyarak magas hőmérsékleteivel és páratartalmával számoltak, nem véletlen az új modell nagy légáteresztő felülete. A védelem terén teljes értékű, az európai szabvány “A” kategóriájának megfelelő, férfi és női fazonban készül, különböző szín sémákkal.

A kabátot a mindennapi ingázásához ajánlják városba, stílusa tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú motorhoz vagy robogóhoz. A Scirocco a nyári, szezonális használatra ajánlott felső ruházat férfi és női szabással, a szükséges biztonság és magas szintű szellőzés biztosítása mellett.

Hevik Scirocco

A poliészter külső szövet a mellkason, az ujjak hátulján és belső részein nagy hálószövet betétek vannak, amelyek hűvösen tartják a testet. A biztonságot a vállon és a könyöknél elhelyezett szabványos protektorok garantálják, a háton kialakított zsebbe gerinc protektor is helyezhető.

Hevik Scirocco

A Scirocco tele van hasznos és kifinomult részletekkel, köztük a neoprén gallér, kényelmes gombos rögzítés, a kabát-nadrág egymáshoz kapcsolásának lehetősége, hevederes állítás a csuklón, a vállon fényvisszaverő betétek, elől cipzáros zárás. Összesen öt zsebe van, három kívül található – kettő a csípőnél és egy praktikus mellkaszseb-, és kettő belül, amelyek közül az egyik belső Napóleon kialakítású.

Hevik Scirocco


A Scirocco három színben kapható (Férfi: fekete / neon sárga, szürke / neon sárga, fekete; női:
fekete / neon sárga, szürke / rózsaszín, fekete.), amelyek közül kettő közös a férfi és női modelleknél. Nagyon exkluzív a női fazonban kapható fukszia / fekete / jég szín összeállítás. Végül, de nem utolsósorban, a fluoreszkáló sárga betéttel ellátott verzió.

Hevik Scirocco

A dzseki megfelel a harmonizált EN 17092-4: 2018 “A” szabvány követelményeinek. Méretek: férfi S-től 4XL-ig, női XS-től 2XL-ig.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes