Mindig az ideális vonalat kövesse – IXS Sports LD Suit RS.700 2pc

A közúti sportos élmények megéléséhez, a motorversenyek során nyert tapasztalatok alapján tervezett ruhát kínál az IXS. Az igen hosszú, Sports LD Suit RS-700 2pc névre keresztelt ruházat, kombinálja a versenypályára szükséges biztonsági tulajdonságokat, és a kétrészes ruhák magas szintű kényelmét a mindennapi használat során.

A kiváló minőségű borjúbőr alapanyag rendkívül kopásálló, sima és puha. A sérülésnek kitett területeket dupla bőrréteggel erősítették meg, valamint különleges varrással fokozták a biztonságot.

IXS Sports LD Suit RS.700 2pc

A váll, könyök, térd, hát és csípő a védőeszközök legújabb generációját kapta, hogy a prémizum kategóriás kifejezés ne legyen kétséges. A fejlesztőcsoport minden tőle telhetőt megtett, hogy a viselése ergonómikus és sportos legyen egyszerre. (Race-Cut-System RCS) A vállon, a térdnél és az ülésnél erős bőrből készült harmonika betéteket helyeztek el, a karok belső oldalán, lágyéknál, a térd és a combnál ellenálló, rugalmas anyagbetétek kerültek a mozgásszabadság biztosítása érdekében.

IXS Sports LD Suit RS.700 2pc

A 3D-s hálóból készült hátvédő zseb javítja a testpára távozását, és a kivehető, lélegző bélés segít a kiegyensúlyozott testhőmérséklet megtartásában. A friss levegő hűtését a mellkas területén lévő két szellőzőnyílás biztosítja, amelyeket cipzárral szükség szerint lehet nyitni vagy zárni. A Sports LD Suit RS-700 2db stílusa az áramló, harmonikus vonalakon alapul, a forma elegánsan fut végig a kar és a mellkas szakaszon színes, kontrasztos kialakításával.

IXS Sports LD Suit RS.700 2pc

A fehér vonalak frissítik a megjelenést, és a formatervezés harmadik dimenzióját képviseli, a dinamikát. Az aerodinamikai púp szintén része a megjelenésnek. A sportos, diszkrét IXS felirat tanúsítja, hogy ez a ruha valóban a versenypályákról származik. A lapockánál és a vállcsúcson cserélhető betéteket helyeztek el, különböző színekben kaphatók, csakúgy, mint a térdkoptatók.

IXS Sports LD Suit RS.700 2pc

Így a ruha a vásárló ízlése vagy a motor színe alapján egyedi kialakítást nyerhet. A kabáton két külső zseb, Napóleon és még két belső zseb teszi egyszerűbbé a fontos apróságok elhelyezését. A körben futó cipzár könnyen kezelhető és rendkívül biztos kapcsolatot biztosít a nadrág és a felső között.. A dzseki cipzárja rejtett, szélcsík védi, a kar és a láb zárásánál cipzárok segítik a fel- és levételt. Az öltöny különböző hosszúságokban is kapható, hogy a lehető legtöbb motoros számára nyújtson alternatívát a testalkatukhoz illeszkedve.

IXS Sports LD Suit RS.700 2pc

A ruházat három színben kapható: fekete-piros-fehér, fekete-fluosárga-fehér, fekete-szürke-fehér.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes