Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi kiegészítőkkel

Sok motoros már csúcsminőségű túrázóként tekint az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárra. Ezt a képet szeretné tovább fokozni a szuper technológiával felszerelt 2020-as verzióhoz készített gazdag kiegészítőkből álló kollekció, amelyek még sokoldalúbbá teszik ezt a gépet.

Az Africa Twin és a Givi már hosszú ideje utaznak együtt, az egymást követő verziókhoz gyártott kiegészítők száma, az 1990-es 750-től a 2016-os CRF1000L-en keresztül a 1100 DCT-ig mutatja mennyire elkötelezett az olasz gyártó a típus iránt.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

A Honda újdonságához, az Adventure Spots-hoz gyártott kiegészítők a nagy távolságok leküzdését hivatottak segíteni, míg az alapváltozatot meghagyták a terepezéshez. A Sports változatban a vezetési kényelem alapvető szerepet játszik, ehhez a Givi olyan kiegészítők sorozatát kínálja, amelyek a minőségre, a kompatibilitásra, és a tervezett utazáshoz megfelelő kiegészítőkre összpontosítottak.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi


A GIVI alapvető törekvése, hogy a “Trekker” családba tartozó oldal dobozok különböző tároló kapacitásának kihasználásával variálhasson a tulajdonos. A négyszögletes alumínium kofferek a legkeresettebbek, de vannak más alternatívák is. Az SR1178 speciális hátsó konzol lehetővé teszi a Monokey vagy Monolock dobozok felszerelését, ehhez
kell kombinálni a tartót.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

Monokey felső doboznál az M5, M7 műanyag, vagy az M8A, M8B, M9A vagy M9B alumínium lehet a megoldás. Monolock modellekhez az M5M vagy M6M tartók illeszkednek. Egyedi alternatíva az EX2M is, amely alumíniumból készült táskatartó. Az oldal dobozok felszereléséhez a GIVI 3 speciális csatlakozó való, amely mindegyike az új PL ONE FIT specifikus konzolon alapul.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

A PLO1178MK a Monokey doboz sorozatához készült, például a Trekker, a Trekker II 35 vagy az Alaszka.
A PLO1178CAM lehetővé teszi a MONOKEY CAM-SIDE alumínium dobozok (Outback Trekker) felhelyezését. A PLO1178N egy PL ONE-FIT semleges megoldás a további “mini készletek” alapja, amellyel lehetővé válik másik Monokey vagy Monokey Cam Side kofferek használata. Az Africa Twin számára a GIVI egyedi tanktáskát tervezett, amelynek profilja megfelel a tank kialakításának, és nem zavarja a kormányzást.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

XS320 Tanklock táska a speciális csatlakozó rendszert használja, a felszerelt BF25 karimával.
Az Africa Twin kiegészítőinek sora azonban ezzel még nem ért véget. A biztonság terén is találunk újdonságot a típushoz igazítva. Két szélvédő, egy kétrészes motorvédő, kézvédő kiegészítés, és egy hátsó fröccsenésvédő szerepel még a katalógusban. A D1178ST víztiszta plexi mérete 58,5 x 41,5 cm (M x Sz.), az eredeti helyére könnyen felszerelhető, nagyobb szélvédelmet nyújt, 5 cm-rel magasabbra nyúlik, mint az eredeti.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

Ugyanaz a rögzítési módszere az alacsony és sportos, füst színű D1178B szélvédőnek, méretei 37 x 36 cm (M x Sz), ha valakinek ez a megjelenés tetszik jobban. A TN1178 a blokk alsó részének védelméért felel, míg a TNH1178 védi a hűtő felső részét, csak az előzővel együtt szerelhető fel a fekete színű és 25 mm átmérőjű acélcsőből készült védőeszköz. További kiegészítő az S310 vagy S322 LED-es lámpa, amelyek a felső bukócsőre kerülhetnek fel.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

Az EH1178 az eredeti kézvédőket színezett műanyag egészíti ki, a jobb védelem érdekében. Az RM1178KIT speciális készlet teszi lehetővé az RM02 univerzális sárvédő felszerelését a hátsó kerékhez. A TL1178KIT az S250 kódnevű szerszámdoboz felszerelését könnyíti meg ​​a választott oldal dobozhoz. Az ES1178 szélesíti az oldalállvány támasztó felületét, ami egy speciális alumíniumból és rozsdamentes acélból készült tartozék.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

Az FB1178 a szélvédő mögé szerelhető felső tartó, GPS-okostelefon konzolok illeszthetők rá. A 05SKIT egy speciális csavarkészlet, amellyel a műszerfalon rögzíthető a Smart Bar S900A eszköztartó vagy a Smart Mount S901A, ez utóbbi minden Garmin Zumo és Tom Tom Rider GPS-okostelefon-tartóhoz jó.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Givi

01VKIT speciális csavarok segítségével a Smart Mount RC S903A okostelefon tartó a fékolajtartályhoz rögzíthető.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes