Roof RO200

A versenypályák világa, ahol a teljesítmény és a védelem a legfontosabb kritériumok. Ez a közeg szorosan kapcsolódik a ROOF cég alapítója, Claude Morin történetéhez. Az első Rebel névre keresztelt, zárt sisakjának 1996-os megjelenése óta nem volt hasonló termék a palettán. A gyártó egyedi megjelenéssel hódított a nyitott sisakok piacán, és most új ajtón kopogtat az RO200 bevezetésével.

A teljesítmény és a védelem az a két cél, amely irányította az új sisak kialakítását Franciaország déli részén.

Roof RO200

A RO200 Carbon-nal több éves előkészítő munka után, a Roof most egy különleges, zárt versenysisakkal mutatkozik be újra. A 2000. év elején bemutatott RO10 sisak nagy sikert aratott, közúton és pályán egyaránt. Az Egyesült Királyság legjobb sisakjának is megszavazták akkor.

Roof RO200

Az új RO200 Carbon rendkívül könnyű héjjal, és kivételes műszaki specifikációval újabb győzelemre készül. A két méretben készülő, ultra könnyű, kompozit héj szerkezetnek köszönhetően XS-től M méretig csak 1090 g +/-50g, nagyobb méretekben ML-től XXL-ig is csak 1150g +/-50g tömegű.

Roof RO200

Az ütéselnyelő rész öt különböző sűrűségű EPS-ből áll össze, a bélése lélegző, antibakteriális, kivehető mosható anyagból készül. A plexi széles látómezővel (vízszintes: 210 ° és függőleges: 100 °) szolgálja a biztonságot. A Venturi hatást kihasználva hat beömlőn és két hátsó kivezetésen keresztül szellőzik a belső. A plexi egy speciális szerszám segítségével cserélhető.

Roof RO200

Rögzítésről dupla D-csat gondoskodik, az arcpárnákat a szemüveg szár befogadására alkalmassá tették. A vásárlók az orrvédőt, az alsó “bogárhálót”, a Pinlock fóliát és a tároló zsákot a csomagban találják.

Szöveg: Buny

Kép: Roof

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes