TCX District WP

Minden gyártó kínálatában szerepelnie kell egy olyan terméknek, ami a sportcipők kényelmét a motoros lábbelik védelmi képességével ötvözi. A TCX ebben a tekintetben magasabbra helyezte a lécet, és megtoldotta egy vízhatlan jelzővel. A katalógusban District Waterproof néven kell keresni az újdonságot.

Az élet diktálta, hogy a motort, robogót közlekedési eszközként használók nem szívesen visznek „váltó cipőt” magukkal kétkeréken.

TCX District WP

A nap 24 órájából legalább hetet cipőben tölt az ember, ha nem feltétlen szükséges az „üzleties” megjelenés, akkor egy sportos külcsín megállja a helyét még magas szárú változatban is. Napjaink divatjához igazodva a felső rész puha mikroszálas, nagy szilárdságú anyagból készül, az OrthoLite talpbetét és a poliuretán talp előnyeit egy nagyobb séta alkalmával értékelni fogják a tulajdonosok. A rögzítésről fűző és a boka résznél egy tépőzáras hajtóka gondoskodik. T-Dry membrán garantálja, hogy a láb szárazon marad, ha esőben kell használójának motorozni.

TCX District WP

A District WP által kínált extrém kényelem nem befolyásolja a boka, a lábujjak és a sarok védelmét, a márkától megszokott biztonságot garantálja a gyártó. A modell két színváltozatban kapható: fekete és zöldes-kék felső, barna talppal. A cipő megfelel az EN 13634: 2017. szabvány előírásainak, és az európai számozásnak megfelelő 38-48 mérettartományban kapható.

Szöveg: Buny

Kép: TCX

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes