Hűséges társ minden nap – IXS Pacora-ST

Pacora egy kis város Panamában, a szárazföld legszűkebb részén, Közép-Amerikában. A Carretera Panamericana (Panamerika országút) pontosan Pacora közepén halad át. A világ leghosszabb útja Alaszkát és Tierra del Fuegot köti össze észak-déli irányban 25750 km hosszan. A Panamericana minden éghajlati zónán áthalad, a sűrű dzsungeltől, a magas hegyi átjárókon keresztül 17 országot érintve. A hőmérséklet 45 ° C-tól -30 ° C-ig változik az út során. Az IXS túra kabátja innen kapta a Pacora-ST nevet.

Ez a dzseki mindennap hűséges társa lesz tulajdonosának az időjárástól függetlenül. A legendás Panamericana nagy szélsőségek között mozgó időjárási viszonyaihoz illik ez a kabát.

IXS Pacora-ST

Rendkívül kopásálló Tactel külső rétege rengeteg funkciót és kényelmi szolgáltatást takar. Az iXS Perfect Fit koncepciója valósággá vált az ergonómikus illeszkedés révén. Ha esik, a solto-TEX kétrétegű “Z” membránja nyújt védelmet, szélálló, vízálló és közben lélegző tulajdonságaival. Melegen és szárazon tartja a motorost menet közben.

IXS Pacora-ST

Ha a hőmérséklet emelkedik, a “termo” bélés nagyon egyszerűen eltávolítható. A kabát hat, könnyen kezelhető szellőző zónával rendelkezik, az innovatív rendszer hatékony hűtést biztosít, és megakadályozza a fárasztó izzadást. A lélegző bélés és a hátsó protektor zseb 3D-s hálóból készül, javítja a nedvesség elvezetését.

IXS Pacora-ST

A világ utazók nagyra fogják értékelni a sok tárolóhelyet, hét külső, két belső és két Napoleon zseb áll rendelkezésükre. Az említetteken kívül, számos lehetőség van a kabát “rétegeinek” optimális kombinációjára. Ami a biztonságot illeti, a Pacora-ST nem ismer kompromisszumokat.

IXS Puerto-ST

A lehető legjobb hát, váll és könyökvédők biztosítják (ez utóbbiak 2. szintűek) a legmagasabb biztonsági előírások által előírt védelmi képességet. A fényvisszaverő felületek miatt a közlekedés más résztvevői korán észrevehetik a motorost. Az összekötő cipzár biztonságos kapcsolatot teremt a nadrággal a maximális rugalmasság és kényelem érdekében összecipzározható. A kollekcióba tartozó Puerto-ST nadrág tökéletesen illeszkedik a kabáthoz, és azonos tulajdonságokkal rendelkezik.

IXS Puerto-ST

Összesen 29 méretben készül, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A Pacora-ST női kabát szabása és szín összeállítása hangsúlyozza a nőiességet és a dzsekihez illeszkedő nadrág is a kollekció részét képezi.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes